Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate

Sláinte från oss på Restaurang Freja.

I fredags, på självaste St Patrick's Day, avslutade eleverna på programmet för hotell, restaurang och bageri vår irländska temaveckan på Restaurang Freja som de genomfört med bravur.

Under ett antal veckor har eleverna på programmet för hotell, restaurang och bageri fått fördjupa sina kunskaper om Irland. De har bland annat sökt information om den irländska matkulturen och hur historiska händelser har påverkat det vi idag kan se på Irland. Det har förts diskussioner om vem St Patrick egentligen var och hur umgås man egentligen på Irland till skillnad från här i Sverige..?

På Restaurang Freja serverade eleverna Irish Potato Soup, Irish Lamb Stew och Irish Seafood Chowder och det hela avslutades med en stadig Irish breakfast. För den som var fikasugen fanns det bland annat en mastig och läskande god Chocolate Guinness Cake, flera sorters shortbread, Irish Apple Crumble Pie med mera.

Men nu är den irländska flaggan nerplockad och eleverna återgår till att vispa hovmästarsås till veckans laxsymfoni. Varmt välkomna!

Dela på:

Senast uppdaterad 2017-03-20 11.12

100%

Alla våra elever har sysselsättning som t.ex. arbete, folkhögskola eller daglig verksamhet när de slutat sin utbildning hos oss.