Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

En vecka på programmet för estetisk verksamhet.

På estetiska programmet kan man lära sig om olika estetiska uttrycksformer som i sin tur kan användas vid olika aktiviteter som till exempel musik, media, foto, bild och teater. Eleverna får bland annat jobba med textilier och keramik och har möjlighet att använda växthus, bildsal, slöjdsal och studio för medieproduktion. Eleverna får möjlighet att utveckla sitt kreativa tänkande och skapande.

Under höstterminen har vi arbetat med kameran och fotograferat, vi har även använt oss av kameran på våra smarttelefoner eftersom den alltid finns nära tillhands. Och på skolan finns nu vår utställning 'Månadsbilder' att beskåda. Under vårterminen kommer vi att arbeta med ljud och teknik.

På onsdagar och torsdagar arbetar eleverna med bild och form. Vi har nu börjat arbeta med blyertsteckning och testar då olika pennor och dess egenskaper och lär oss olika blyertstekniker, exempelvis hur man kan få något att se runt ut med hjälp av blyertsteckning.

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-03-13 09.02

100%

Alla våra elever har sysselsättning som t.ex. arbete, folkhögskola eller daglig verksamhet när de slutat sin utbildning hos oss.