Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Välkommen till läsåret 2019/2020.

Nu är skolan igång och både nya och gamla elever har välkomnats till Frejagymnasiet. I år är det fler elever på skolan än förra året och vi ser fram emot ett roligt, spännande och framför allt lärorikt läsår.

Nu slutar eleverna snart sin andra vecka på skolan efter ett långt sommarlov. Det fanns fjärilar i magen både hos personal och elever inför skolstarten. Vi startade med att fira och skålade in det nya läsåret tillsammans. Och nu har vi alla lärt känna varandra och ser fram emot vad vi har framför oss.

I år är det fler elever på skolan än föregående läsår, framför allt växer programmet för hotell, restaurang och bageri. I höst öppnar vi även för ansökan till programmet för hälsa, vård och omsorg och hoppas på flera sökanden hit.

Under den första skolveckan tog en del schemabrytande aktiviteter rum. På individuella programmet spelades det både brännboll och femkamp. Eleverna på nationella programmet spelade också brännboll men detta kombinerades med grillning och bad i Sisjön.

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-08-30 13.12

100%

Alla våra elever har sysselsättning som t.ex. arbete, folkhögskola eller daglig verksamhet när de slutat sin utbildning hos oss.