Mölndalsposten skriver om UF-företaget Fredagsburken UF.

Idag publicerades en artikel med eleverna bakom UF-företaget Fredagsburken UF. Företaget drivs av elever på programmet för hotell, restaurang och bageri.

Under läsåret har eleverna i årkurs tre och fyra läst kursen entreprenörskap och jobbat med sitt gymnasiesärskolearbetet. Inom ramen för dessa kurser har eleverna fått skapa ett företag via Ung Företagsamhet samtidigt som de lärt sig om företagsamhet, entreprenörskap, marknadsföring och mycket mer.

Eleverna kom efter diskussioner fram till att företaget skulle heta Fredagsburken UF och tanken var att sälja burkar innehållandes uppmätta ingredienser till olika kakor med mera. Just nu säljer de burkar för att enkelt kunna baka fröknäcke och kärleksmums hemma.

Och nu ville då Mölndalsposten höra mer om elevernas arbete. Du kan läsa artikeln i sin helhet här; https://www.molndalsposten.se/nyheter/killarna-vill-g%C3%B6ra-det-enklare-att-baka-tog-fram-fredagsburken-1.45762825

Vill du köpa en burk från Fredagsburken UF för att enkelt kunna slänga ihop en fantastiskt god kärleksmums hemma? Du hittar företaget inne på Restaurang Freja i Aktiviteten, Frejagatan 1. Du kan även hitta Fredagsburken UF på Instagram där de heter @fredagsburken_uf

Dela på:

Senast uppdaterad