Tack för läsåret 2020/2021!

Läsåret 2021/2021 är nu till ända och vi har firat av våra studenter och önskat samtliga elever ett härligt sommarlov. Och nu är det bara några tappra själar kvar på skolan som avslutar det sista av terminen och förbereder för att välkomna nya och gamla elever i augusti igen.

Fredagen den 4 juni hade vi student på Frejagymnasiet och firade våra elever som sprang ut på individuellt och nationellt program. Solen strålade och stämningen var precis sådär pirrig, nervös och förväntansfull som den bara är på just studentdagen. Alla elever firades i sina klasser och utspringet skedde till höga applåder och jubel. Ett stort tack till samtliga studenter för dessa fyra år, det har varit en ära att få ha er hos oss. Lycka till i framtiden!

En vecka senare, fredagen den 11 juni, var det dags för övriga elever att gå på sommarlov. Även denna dagen strålade solen och även om eleverna såg fram emot ett avkopplande sommarlov var det nog med visst vemod vi önskade varandra trevlig sommar. Men nu ser vi fram emot läsåret 2021/2022. Den 23 augusti välkomnar vi eleverna tillbaka till skolan, men först lite ledighet som vi hoppas innehåller långa varma dagar med många svalkande dopp.

Vi önskar er alla en riktigt skön sommar, tack för detta läsåret!

Dela på:

Senast uppdaterad