Student 2020

Information om Student 2020 på Krokslättsgymnasiet

Den 5 juni har avgångseleverna på Krokslättsgymnasiet studentavslutning i en lokal i anslutning till Krokslättsgymnasiet. Traditionsenligt kommer vi att avsluta tre läsår av gymnasiestudier med gemensam lunch, tal, sång, stipendieutdelning och mösspåtagning. Vi kommer att vara färre än 50 personer i samlingslokalen.

På grund av det rådande smittskyddsläget och Folkhälsomyndighetens rekommendationer kommer vi inte att avsluta samlingen med ett traditionellt utspring till väntande anhöriga och vänner. Vi förstår att anhöriga vill ta emot sina ungdomar och möta upp utanför skolan. Vi uppmanar de familjer som tänker möta upp utanför skolan att inte samlas fler än vad som är rimligt så att det finns möjlighet för distans till andra familjer och dess anhöriga. Rimligt antal tänker vi är två personer per familj.

Skolan planerar att sända live ”streama” uttåget från samlingen på skolans YouTube kanal så att fler kan följa det symboliska utträdet ur skolan och in i vuxenvärlden. Uttåg ur samlingslokalen planeras att ske ca 13.00.

Lena Hellsten

Verksamhetschef gymnasieskolorna i Mölndal

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad