Besök oss - Öppet hus

Är du intresserad av att läsa på Krokslättsgymnasiet och vill veta mer om oss? Ta chansen att träffa oss! Fysiskt på skolan eller digitalt - välj själv. Vi erbjuder både Öppet hus, enskilda besök, samt möjlighet att skugga en elev en dag.

Kommande Öppet hus 21/22

  • onsdag 8/12, prel. tid. 16:30 - 19 - på skolan och digitalt
    • Det är drop in. Du kommer inte behöva visa vaccinpass eller legitimation då vi tar in max 100 personer åt gången (och tillämpar kö om så skulle behövas). Som besökare ber vi dig att hålla avstånd till andra, använda handspriten som vi ställer ut, samt att stanna hemma om du har förkylningssymtom.
    • Missa inte rektorspresentationerna av skolan kl. 17:00 och kl. 18:00
    • Fritt att samtala/gå runt i lokaler/fika -med lärare, elever, rektorer
    • Rektorspresentationerna kommer sändas via Youtube!
  • torsdag 20/1, prel. tid. 16:30 - 19 - på skolan

På Öppet hus träffar du elever, lärare och rektorer

Passa på att fråga om allt som du undrar över, ta en fika och gör en rundvandring i våra fina lokaler. I år siktar vi på att träffas på riktigt på skolan, men vi kommer även ha minst ett digitalt tillfälle under hösten!

Du kan alltid besöka vår digitalt Öppet hus-sida där vi har samlat filmer, länk till en VR-tur och annan information.

Om pandemiläget ändras så kan vi behöva ställa om

Då kan vi behöva börja ta emot bokningar eller till och med ha helt digitala Öppna hus med ganska kort varsel. Därför rekommenderar vi dig som vill gå på Öppet hus att lämna en intresseanmälan via formuläret nedan. Vi lovar höra av oss om det blir någon förändring, men också för att påminna dig någon dag innan.

När du lämnar en intresseanmälan blir du påmind någon dag innan Öppet hus.
Du får information om förändringar av tid/plats etc. Om vi behöver införa platsbokning är du den första som får veta det.
Vi sparar endast dina personuppgifter under den tid vi behöver för att kunna ge dig bästa möjliga service. Mer information om hur dina personuppgifter hanteras hittar du på molndal.se/personuppgifter.

Gör ett enskilt besök på skolan

Det finns fortsatt möjligheter att göra enskilda besök på skolan. Gå en rundtur i våra fina lokaler, få den information som du behöver och träffa de lärare som är på plats.

Telefon- eller digitalt möte

Vi kommer överens om en tid och träffas digitalt på det sätt som passar dig bäst.

Prova på en dag på skolan - elevskuggning

Vill du följa våra elever en dag på skolan? Då ska du anmäla ditt intresse för att skugga en elev hos oss.

Dela på:

Senast uppdaterad