Filmer om skolan

Lär känna några av oss som arbetar och studerar här - och ta en minst sagt annorlunda rundtur i våra lokaler...

Om Krokslättsgymnasiet - på 1 min 41 sek

Kort och kompakt med information om våra utbildningar från både lärare, rektorer och elever.

Rundtur på skolan

Följ med eleverna Alice och Nora på en rundtur på skolan. Se klassrum, bamba, närmaste spårvagnshållplats och mycket mer.

Elever och personal berättar om oss

Träffa några av våra härliga elever och skolans personal.

Rektorerna berättar om skolan

Inga läxor? Kan det stämma? Träffa Björn och Kjell och se vad de har att säga om skolan och våra arbetssätt.

Digital rundtur - "the Corona Edition"

Välkommen till en digital rundtur - "the Corona Edition". Inspelad våren 2020 när vi hade distansundervisning på heltid. Men, hur kunde vi göra en visning av en skola i coronatider, när varken lärare eller elever var på plats? Det kanske blev lite .... konstigt?

Arrow-right
Arrow-right

Krokslättsgymnasiet är en bra skola med suveräna lärare. Det är också en skola där ingen är ensam. Alla är med alla, vilket är superskönt. Vi hjälper varandra och alla klasser har bra sammanhållning. Helt enkelt en lugn och trivsam skola med dunderlärare.

Casper, 2021

Min tid på Krokslättsgymnasiet är underbar! Våra lärare är enormt engagerade, både i vårt arbete och i vår utbildning. Här finns verkligen bra förutsättningar för var och en. Arbetsmiljön är både trygg och lärorik.

Alice, 2021

På Krokslättsgymnasiet har vi riktigt bra lärare som vill se dig lyckas! De tar hänsyn till om du behöver extra stöd eller hjälp. Du får alltid hjälp om du har det svårt eller inte förstår en uppgift.

Khadija, 2021

Det här är en skola med framförallt yrkesförberedande program, vilket passar mig. Att du både kan ha praktik och vara i skolan tycker jag är bra. Du får inblick i ditt kommande yrke och en värdefull och lärorik tid i skolan.

Jakob, 2021

Dela på:

Senast uppdaterad