Bokningssida Öppet hus

Öppet hus höstterminen -20 blir digitala. Här bokar du din plats till Öppet hus i januari 2021. Välkommen med din bokning!

Under Öppet hus följer vi Folkhälsomyndighetens givna riktlinjer vid aktuellt tillfälle. Du får se våra fina lokaler, träffa rektorer, lärare och elever och lära dig massor om våra utbildningar. Självklart bjuder vi på fika. Då vi har ett begränsat antal platser och vill minska risken för ev. smittspridning så rekommenderar vi att du tar med maximalt en person som sällskap.

Din anmälan gör du i webbformuläret nedan. Vi ser över alla anmälningar allt eftersom de kommer in. Du kommer få en personlig bekräftelse när din plats är säkrad via e-post. Skulle du inte få plats, så hör vi givetvis också av oss till dig.

Vi sparar endast dina personuppgifter under den tid vi behöver för att kunna ge dig bästa möjliga service. Mer information om hur dina personuppgifter hanteras hittar du på molndal.se/personuppgifter.

Formulär för anmälan till Öppet hus

Jag har verkligen lärt mig mycket på Krokslättsgymnasiet. Lärarna och personalen är suveräna! Allt är väldigt genomtänkt och det känns verkligen att lärarna vill att man ska lyckas!

Veronika Sekeres,  2019

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-11-19 15.16