Poängplan Restaurang och Livsmedel
Restaurang- och livsmedelsprogrammet
Gymnasiegemensamma ämnen - 600 poäng | Poäng |
---|---|
Engelska 5 | 100 |
Historia 1a1 | 50 |
Idrott och hälsa 1 | 100 |
Matematik 1a | 100 |
Naturkunskap 1a1 | 50 |
Religionskunskap 1 | 50 |
Samhällskunskap 1a1 | 50 |
Svenska 1 / SvA 1 | 100 |
Programgemensamma karaktärsämnen - 400 poäng | |
Hygien | 100 |
Livsmedels- och näringskunskap 1 | 100 |
Branschkunskap inom RL | 100 |
Service och bemötande 1 | 100 |
Inriktningskurser Kök och servering 300 poäng | |
Mat och dryck i kombination | 100 |
Matlagning 1 | 100 |
Servering 1 | 100 |
Programfördjupning Kök - 900 poäng | |
Bageri 1 | 100 |
Barteknik | 100 |
Drycker och ansvarsfull alkoholhantering | 100 |
Matlagning 2 | 100 |
Matlagning 3 | 100 |
Svenska 2/Svenska som andraspråk 2 | 100 |
Specialkoster | 100 |
Gymnasiearbete - 100 poäng | |
Gymnasiearbete | 100 |
Individuellt val - 200 poäng | |
Engelska 6/ Matematik 2a | 100 |
Bild/ Idrott och hälsa 2 / specialisering | 100 |
På Krokslättsgymnasiet finns riktigt bra lärare och skoldagarna är roliga och varierande. Som elev finns bra tillgång till stöd och hjälp i undervisningen. Jag går dessutom i en jättebra klass!
Jenny, 2019


Öppet hus eller enskilt möte
100%
behöriga lärare
på våra
nationella program
9
minuter
till korsvägen i
centrala Göteborg