Poängplan Restaurang och Livsmedel

Restaurang- och livsmedelsprogrammet

Poängplan

Gymnasiegemensamma ämnen - 600 poäng

Poäng

Engelska 5, Engelska 6 (Eng 6 kan väljas bort)

200

Historia 1a1

50

Idrott och hälsa 1

100

Matematik 1a

100

Naturkunskap 1a1

50

Religionskunskap 1

50

Samhällskunskap 1a1

50

Svenska 1 / SvA 1, 2, 3 (Sv 2 och Sv 3 kan väljas bort)

300

Programgemensamma karaktärsämnen - 400 poäng

Hygien

100

Livsmedels- och näringskunskap 1

100

Branschkunskap inom RL

100

Service och bemötande 1

100

Inriktningskurser Kök och servering 300 poäng

Mat och dryck i kombination

100

Matlagning 1

100

Servering 1

100

Programfördjupning Kök - 900 poäng


Bageri 1

100

Drycker och ansvarsfull alkoholhantering

100

Matlagning 2

100

Matlagning 3

100

Specialkoster

100

Valbar kurs

100

Valbar kurs

100

Gymnasiearbete - 100 poäng

Gymnasiearbete

100

Individuellt val - 200 poäng

Musik/ Matematik2

100

Idrott och hälsa 2 / specialisering/ Bild

100

På Krokslättsgymnasiet finns riktigt bra lärare och skoldagarna är roliga och varierande. Som elev finns bra tillgång till stöd och hjälp i undervisningen. Jag går dessutom i en jättebra klass!

Jenny, 2019

Dela på:

Senast uppdaterad