Mölndal helt 100 - jubileumsåret 2022

Mölndal helt 100

2022 är det 100 år sedan Mölndal fick sina stads­privile­gier. Att vi fyller 100 år som stad ska firas stort och smått, överallt i varje hörn av vår jubilerande kommun och under hela året. Tillsammans gör vi Mölndal helt hundra.

Jubileumsåret kommer att fyllas av olika aktiviteter och arrangemang. Vår önskan är att alla invånare i hela kommunen vill delta och bidra på sitt sätt, för det här är vår gemensamma fest!

Lars Gahrn på vandring i Kvarnbyn

Vad är det egentligen vi firar?

Det är inte helt lätt att förstå vad det är vi firar, har vi märkt. Vi har bett Lars Gahrn - historiker och Mölndalsexpert att förklara för oss.

Tre flickor dansar på lekplats

Välkommen att bidra!

Ta chansen att bidra till Mölndals jubileumsfirande 2022! Förutom att delta i aktiviteter är det också möjligt för alla invånare, föreningar, näringslivet i Mölndal och verksamheter inom Mölndals stad att bidra genom att själv skapa aktiviteter och projekt. Som företag kan ni också stötta jubileumsåret genom sponsring.

Stadsparken i festivalskrud. Framför en uppbyggd scen står och ligger publik på gräsmattan. På scenen spelar ett band. Klarblå himmel och mycket grönt gräs.

Mölndalsdagarna juni 2022

I tre dagar, 4–6 juni 2022, kommer Mölndals innerstad att fyllas av festkänsla, och som företag, förening och privatperson kan du både delta och bidra.