Jubileumsloppis på Mölndalsdagarna

Kom och fynda på jubileumsloppisen under Mölndalsdagarna den 4 juni

Jubileumsloppis

Lördagen den 4 juni fylls delar av Mölndals innerstad av jubileumsloppisen. Den håller på mellan klockan 11.00-15.00. Arrangörer är Bagageloppis från Slottskogen.

För dig som vill fynda

Hitta fynd och fina saker bland loppisborden med begagnade prylar på Brogatan och Mölndalstorg i sommar. Loppis är lönsamt, roligt och bra för miljön. Gratis inträde och loppisen pågår mellan klockan 11-15.

För dig som vill sälja

Det finns begränsat med platser för dig som vill sälja, så se till att boka plats bums. Du behöver boka platsen via bagageloppis.se. Det kostar 200 kronor per plats och då ingår lånebord. Du kan köra fram din bil för av- och pålastning och under loppisen får din bil stå parkerad gratis på en anvisad parkeringsyta. Insläpp för säljare mellan klockan 8-10.

Mölndalsdagarna

Mölndalsdagarna är en tredagarsfestival för hela familjen. Under tre jubilerande dagar, 4-6 juni, fylls Mölndal med mängder av roliga aktiviteter för alla åldrar: nationella och lokala stjärnor, god mat, konserter, aktivitetsdag, spel och lek, helkväll i parken, stand-up, loppis med mera.

Hela festivalprogrammet släpps under våren. Håll utkik på: molndal.se/molndalsdagarna.

Kontakt

Publicerad: 2022-03-20 16.00
Senast uppdaterad: 2022-04-20 13.37
Dela sida: