Mölndalsborna utmanas med jubileumskartan

Jubileumskartan är här! Mölndalsbornas egen digitala karta med 100 platser och berättelser från hela Mölndal. Skapad av Mölndalsborna för 100-årsjubileet. Det är därför också dags att anta jubileumsutmaningen! Där tävlar du om fina priser. Hur många platser hinner du uppleva innan jubileumsåret är slut? Upplev flest - vinn mest!

Mölndalsbornas egen karta

Mölndals jubileumskarta är skapad Mölndalsbor. Invånare och medarbetare inom staden har bidragit med 199 tips på favoritplatser och berättelser från hela kommunens alla sidor och vrår. Tusen tack för alla tips! Av dessa har jubileets referensgrupp med invånare valt ut sina 100 favoriter. Och nu är den digitala kartan klar!

Ta med jubileumskartan i mobilen och upplev din nästa favoritplats bland alla utkiksplatser, konstverk, naturupplevelser, besöksmål och små guldkorn som du kanske annars hade missat. Har du till exempel besökt Börsås Grotta och Dvärgahuset i Hällesåker, konstverket ”De röda stövlarna” i Balltorp, jättegrytorna i Gunnebo, Sverige största insektshotell eller stridsvagnshindret i Kållered?

Jubileumskartan är Mölndalsbornas egen bild av Mölndal när vi fyller 100 år. Ta med din mobil och upptäck och upplev Mölndal på 100 olika sätt.

Vem kan uppleva mest?

Anta jubileumsutmaningen! Se hur många platser på jubileumskartan du hinner uppleva innan jubileumsåret är slut. Om du besöker 25 platser på kartan innan den 1 november är du med och tävlar om fina priser. Och vad sägs om att vinna en lyxig julmiddag för två på Gunnebo Slott? Eller kanske en exklusiv visning av Mölndals stadsmuseum eller något fint från museibutiken? Det kommer dessutom många fler fina priser att tävla om.

För att tävla laddar du ner Naturkartan och skapar ett användarkonto. När du klickat i ”Har besökt” på minst 25 olika platser på jubileumskartan hör du av dig till jubileum@molndal.se och är med och tävlar. Alla vinnare utses under november. Upplev flest - vinn mest!

Jubileumsutmaningen för alla barn

Ta med dig en vän, förälder, mormor eller kanske ett syskon ut på upptäcktsfärd i Mölndal. Klarar du utmaningen att samla minst 10 platser från jubileumskartan får du en jubileumsmedalj! Du hämtar ut din medalj på Mölndals stadsmuseum. Kom ihåg att ta med dig mobilen som har checklistan! Lycka till på upptäcktsfärden!

Läs mer på: molndal.se/jubileumskartan

Kontakt

Publicerad: 2022-04-11 14.00
Senast uppdaterad: 2022-04-20 13.34
Dela sida: