Mölndalsdagarna - Artistsläpp nr 6

Jubileumsårets stora stadsfestival Mölndalsdagarna presenterar Änna go standup!

Foto på komikerna Ann Westin, Martin
Johansson, Ludde Samuelsson, Sverrir Marinosson och Linda Smedberg. 

Foto: Robert Eldrim, Charlotte Strömwall, Rickard Olausson, Karolina Vohnsen.

Se Ann Westin, Martin Johansson, Ludde Samuelsson, Sverrir Marinosson och Linda Smedberg live den 5 juni på Stora scenen i Mölndals stadspark

Brist ut i härliga skratt under en hel rolig timme. Mölndalsbon och komikern Martin Johansson presenterar några av Göteborgs roligaste komiker. Gör dig redo för Änna go standup!

Ann Westin från Göteborg är en av Sveriges bästa, mest respekterade och älskade komiker. Hon har arbetat som mentalskötare och undersköterska men debuterade som komiker på Norra brunn 1996. Ann är korad hela 3 gånger till årets kvinnliga komiker vid Standupgalan med motiveringen "Med sin timing och obetalbara kroppsspråk i hundraprocentig symbios är hon ett komiskt geni som aldrig slutar att utvecklas". Hon hittar sina ämnen i det som är runt henne; hennes klänning av vaxduk, att skriva på getskinn och att simma i bassängen med så stora bröst att hon går på grund. Anns standup lämnar ingen oberörd – och de flesta lite rädda. Ann har skrivit böcker, turnerat med soloföreställningar, medverkat i teaterföreställningar och humorproduktioner. Hon är kontinuerligt med i humorprogram på de största TV-kanalerna.

Martin Johansson är hemvändaren med svart bälte i humor som kan beskrivas som finurlig och alltid med glimten i ögat när han pratar om livet som adopterad samt om kulturkrockar förenat med igenkännande vardagshumor.

På scenen ser du också Ludde Samuelsson som började sin humorkarriär redan som 17-åring och har synts på Sveriges humorscener i snart halva sitt liv. Ludde är uppvuxen i Malmö och bosatt i Göteborg har under sin karriär hunnit med att turnera med en egen standupshow. Han driver idag en standupklubb och förutom standup har Ludde bland annat skrivit manus till Svenska Nyheter och har dessutom en egen podcast.

Du kommer också att få uppleva Sverrir Marinosson. En lång, glad, förvirrad och lite missförstådd islänning. Att han är väldigt rolig bevisade han 2019 när han vann Sveriges största standup tävling. Som "oneliner" drar han korta och rappa skämt som lockar till många skratt.

Linda Smedberg som är uppvuxen i Mölndal och har roat publiken sedan 2018 med sina iakttagelser och upplevelser. Nu ska hon äntligen få hela Mölndal att skratta.

Mölndalsdagarna är en tredagarsfestival för hela familjen. Under tre jubilerande dagar fylls Mölndal med mängder av roliga aktiviteter för alla åldrar. Varje lördag, hela våren, får du reda på vilka artister du kan se och vilka roliga saker du kan göra på vår gemensamma stadsfestival. Boka in den den 4-6 juni i kalendern redan nu!

Hela festivalprogrammet för Mölndalsdagarna släpps under våren.

Välkomna!

Kontakt

Publicerad: 2022-04-16 16.00
Senast uppdaterad: 2022-04-27 09.32
Dela sida: