Mölndalsdagarna - Artistsläpp nr 7

Jubileumsårets stora stadsfestival Mölndalsdagarna presenterar The Refreshments!

It’s Gotta Be Both Rock And Roll! Sveriges främsta rock'n'roll-band är tillbaka med mer av det goda och mindre av allt annat.

I mer än tre decennier har rock'n'roll-bandet The Refreshments underhållit publiken. Bandet levererar högenergisk "rock" med ungefär lika mycket svängande doser av "roll". The Refreshments har utvecklat ett sound som har fått en stadigt växande publik att vilja börja dansa och höja upp volymen bilstereon, ofta samtidigt.

The Refreshments har genom alla år stått stadigt med en fot i amerikansk 50-tals rock n´ roll och den andra i brittisk 70-tals pubrock. Med en halv miljon sålda album, en Grammynominering och fler än 4 500 livespelningar har du kanske svängt loss till en och annan låt, kanske till Miss You Miss Belinda eller JB´s Boogie?

Mölndalsdagarna är en gratis tredagarsfestival för hela familjen. Under tre jubilerande dagar fylls Mölndal med mängder av roliga aktiviteter för alla åldrar. Varje lördag, hela våren, får du reda på vilka artister du kan se och vilka roliga saker du kan göra på vår gemensamma stadsfestival. Boka in den den 4-6 juni i kalendern redan nu!

Hela festivalprogrammet släpps under våren. Håll utkik på: molndal.se/molndalsdagarna.

Välkomna!

Kontakt

Publicerad: 2022-04-23 16.00
Senast uppdaterad: 2022-04-20 13.32
Dela sida: