Mölndalsdagarna - Utomhusbio på torget!

Stadsfestivalen Mölndalsdagarnas utomhusbio presenterar: En del av mitt hjärta

Se filmen ”En del av mitt hjärta” utomhus den 5 juni klockan 18.00 på Mölndals torg

Ta med din picknickstol, köksstol, pall eller lilla fåtölj och kom ner till Mölndals torg för musikalfilm. På söndagen under Mölndalsdagarna visar vi ”En del av mitt hjärta” som bygger på Thomas Ledins fantastiska låtskatt och som delvis är inspelad i Kvarnbyn i Mölndal. Nu får du se den på storbildsskärm. Kom och sjung med i de kända Ledin-låtarna. Leta efter platserna i Mölndal som gestaltas i filmen, kanske känner du igen dem?

Filmaffisch till En del av mitt hjärta.

Om filmen

35-åriga Isabella är en driven affärskvinna inom Stockholms finansvärld. När hon åker hem till sin barndoms småstad för att fira sin pappas sextioårsdag känner hon sig som en vinnare, den enda av det gamla skolgänget som det gått riktigt bra för. Isabellas självförtroende kommer av sig när hon inser att Simon, hennes stora tonårsförälskelse, ska gifta sig med Isabellas barndomskompis Molly och att hon inte ens är bjuden på bröllopet. Isabella är van vid att få som hon vill och det stör henne att se Simon lycklig tillsammans med någon annan. En del av Isabellas hjärta kommer alltid att slå för Simon. Språk: Svenska. Längd: 111 minuter.

Mölndalsdagarna

Mölndalsdagarna är en tredagarsfestival för hela familjen. Under tre jubilerande dagar fylls Mölndal med mängder av roliga aktiviteter för alla åldrar. Varje lördag, hela våren, får du reda på vilka artister du kan se och vilka roliga saker du kan göra på vår gemensamma stadsfestival. Boka in den den 4-6 juni i kalendern redan nu!

Hela festivalprogrammet släpps under våren. Håll utkik på: molndal.se/molndalsdagarna.

Välkomna!

Publicerad: 2022-05-01 16.00
Senast uppdaterad: 2022-04-27 15.33
Dela sida: