Mölndalsdagarna – Nationaldagsfirande

Jubileumsårets stora stadsfestival Mölndalsdagarna presenterar Nationaldagsfirande i Stadsparken!

Välkommen på Mölndals stads nationaldagsfirande mellan klockan 11.20-14.00 i Stadsparken!

Från klockan 11.20 är du välkommen att slå dig ner och lyssna till Kulturskolans orkestrar som spelar framför scenen. Klockan 12 hissar vi flaggan till trumpetfanfar från Mölndal Marching Band. Nyblivna Mölndalsbor tar plats på scen för att hälsas välkomna till staden av kommunfullmäktiges ordförande Per Malm. Miljöförvaltningen delar ut Mölndals stads Miljöpris. Och historikern Lars Gahrn berättar om Mölndal under de senaste 100 åren.

Musikalisk inramning

Massor av musik står också på programmet! Vi sjunger allsånger tillsammans och lyssnar till Bohuslän Big Band, Choral Hanin, Kulturskolans Sceniska kör och Mölndals kammarkör. Dessutom blir det uppvisningar med Kulturskolans danselever och Mölndal Marching Band med paradorkester, drum corps och drill. Bänkar finns att sitta på och det finns även gott om plats att breda ut en egen picknickfilt eller kanske fälla upp en strandstol. Programmet pågår fram till klockan 14.

Mölndalsdagarna

Mölndalsdagarna är en tredagarsfestival för hela familjen. Under tre jubilerande dagar fylls Mölndal med mängder av roliga aktiviteter för alla åldrar. Varje lördag, hela våren, får du reda på vilka artister du kan se och vilka roliga saker du kan göra på vår gemensamma stadsfestival. Boka in den den 4-6 juni i kalendern redan nu!

Hela festivalprogrammet släpps inom kort. Håll utkik på: molndal.se/molndalsdagarna.

Välkomna!

Publicerad: 2022-05-14 16.00
Senast uppdaterad: 2022-05-13 10.37
Dela sida: