Missa inte alla platser under Mölndalsdagarna

Det är inte bara på de stora scenerna i parkerna det händer saker under Mölndalsdagarna. Missa inte det som händer runt om i Innerstaden, på Stadsbiblioteket och i Fässbergs kyrka.

Du missar väl inte att det händer saker på flera platser i centrala Mölndal under Mölndalsdagarna? Det är inte bara på de stora scenerna i parkerna som det smäller.

Mölndals stadsbibliotek och bokbussen

Mölndals stadsbibliotek har förlängda öppettider under festivalen och Bokbussen står på Häradsgatan. De har en mängd program och aktiviteter för hela familjen. Lek bibliotekarie, fiska böcker, lyssna på poesi, inspireras till bokcirklar, lyssna på sagor, pyssla, eller var med på bokutdelningar och massa annat.

Fässberg kyrka

I Fässbergs kyrka kommer det att vara ett späckat program med roliga aktiviteter för alla åldrar. Gå till exempel på tornvandring i kyrktornet, var med på skattjakt, lyssna på gospelkväll, gå i parkurs, sjung med i allsång, lyssna till guidningar och föredrag eller till en konsert med Sonja Aldén.

Innerstaden

På Mölndals torg, Ulla Jacobssons plats och i innerstaden händer spännande och roliga saker. Fynda på den stora jubileumsloppisen, gå på konstrunda, skratta åt clowner, lyssna på jazz i sommarkvällen, titta på utomhusbio, förundras över trolleri, träffa polisen eller titta på en show med Sean Banan.

Mölndal goes Pride

I regnbågstältet uppmärksammar vi tillsammans allas rätt att älska vem man vill och att få vara den man är. Slå dig ner i myshörnan eller prata med någon av alla de organisationer och verksamheter som finns på plats. Det blir dessutom dragking-workshop och live-podd med Cato & Kim.

Hela festivalprogrammet hittar du på molndal.se/molndalsdagarna.

Mölndalsdagarna

Mölndalsdagarna är en tredagarsfestival för hela familjen. Under tre jubilerande dagar fylls Mölndal med mängder av roliga aktiviteter för alla åldrar. Nationella och lokala stjärnor, god mat, konserter, aktivitetsdag, spel och lek, helkväll i parken, stand-up, loppis med mera. Allt är gratis!

Välkommen!

Publicerad: 2022-05-28 16.00
Senast uppdaterad: 2022-05-27 10.59
Dela sida: