Bidra som förening

Mölndals föreningsliv är starkt, med stor mångfald och en mycket viktig förut­sättning för att Mölndal helt 100 ska nå och angå all kommunens invånare. Vi hoppas och tror att det finns ett stort intresse bland er i kommunens föreningar att delta i detta positiva och gemen­samma projekt.

Äldre dam och yngre kille sitter och jobbar vid dator

Jubileumsfirandet Mölndal helt 100 är ett gemensamt projekt, där vi alla kan hjälpas åt att skapa ett minnesvärt år, fyllt av möten mellan människor och upplevelser. Vi är därför glada att kunna bjuda in alla Mölndals före­ningar att bidra med era speciella om­rå­den i aktiviteter eller projekt som knyter an till Mölndals jubileum.

Som förening i Mölndal kan ni bidra till Mölndal helt 100 – jubileumsåret 2022 på tre olika sätt:

Med en aktivitet

Det kan till exempel handla om att arrangera en för alla öppen och datumbestämd föreläsning, ett derby eller ett öppet hus inom ert område. Eller kanske en kulturaktivitet med koppling till Mölndals 100-årsjubileum och/eller med anknytning till jubi­le­ums­firandets fem vägledande teman: Mölndal helt 100, Hållbarhet, Mod, Fest! och Kreativitet.

Intresseanmälan görs via en länk som du hittar längre ner på denna sida.

Med ett jubileumsprojekt

De insatser som inte är helt publika eller datum­bestämda kallar vi för jubileums­­projekt, och sådana kan du också kan bidra med. Det kan till exempel handla om ett bygge, en skrift, en utmaning eller en tillfällig satsning på något relaterat till jubileums­firandet.

Intresseanmälan görs via en länk som du hittar längre ner på denna sida.

Genom deltagande på Mölndals­dagarna

Under festivalen Mölndals­dagarna 4–6 juni 2022 kommer föreningar att kunna visa upp sig genom att erbjuda prova på-aktiviteter på festområdet.

För intresse­anmälan till dessa dagar gäller lite speciella villkor, läs mer om festivalen i sig och hur man anmäler intresse på: Mölndalsdagarna

Intresseanmälan

Din intresseanmälan lämnar du via e-tjänsten som du når till via denna länk:
https://etjanst.molndal.se/mittbidrag

Observera att projekt­­gruppen för Mölndal helt 100 har full rätt att avgöra om en före­slagen aktivitet eller ett projekt passar inom jubileums­­firandets ramar eller inte.

Publicerad: 2021-05-06
Senast uppdaterad: 2021-05-30