Vanliga frågor

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får kring jubileums­­firandet 2022.

Vi firar hela 2022 – från 1 januari till 31 december.

I hela kommunen. När Mölndal fick stads­­privi­le­gier 1922 gällde det bara det som idag är Mölndals tätort. Men 100-års­jubileet firar vi i hela kommunen, i alla kommunens delar – Mölndal, Lindome, Kållered och omgivande landsbygder.

Vi hoppas att så många som möjligt vill bidra till jubileums­firandet. Du kan bidra genom att delta på aktiviteter, genom att genomföra en jubileums­aktivitet eller skapa ett jubileums­projekt. Om du har ett företag kan du också bli sponsor. Läs mer om hur du kan bidra på: Bidra själv.

Vi kommer att ha många olika aktörer som bjuder in till firande och alla har olika upplägg. Vissa aktivi­teter och projekt kan kosta i entré- eller delta­gar­avgift, men mycket kommer att vara gratis att delta i. Mölndals­dagarna, festi­valen som arran­geras i Mölndals innerstad 4–6 juni 2022, kommer att vara gratis.

Just nu har vi inga bokningar att lägga upp i evene­mangs­kalendern men vi kommer att lägga upp infor­ma­tion efter­hand, när bokningar är klara. Mycket kommer att vara bokat och infört i evene­mangs­kalendern redan i slutet av 2021, och sedan fylls kalendern på så fort vi får informa­tion om nya aktiviteter och projekt. Evene­mangs­kalendern: Detta händer 2022

E-postadressen till pro­jekt­­gruppen för jubile­ums­­firandet är jubileum@molndal.se

Övriga kontakt­uppgifter: Kontakt

Banner Mölndal Mölndal helt 100, blå bakgrund med grafiska former i grönt och rosa, med logomärket för Mölndal helt 100 i rosa och vitt
Publicerad: 2021-04-30
Senast uppdaterad: 2022-12-20