Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Konferens

Håll ditt nästa möte i en inspirerande kulturhistorisk miljö! Från vårt ljusa konferensrum har du utsikt över Kvarnbyn och den mäktiga forsen. Ta en energigivande paus och samla tankarna i museets utställningar eller på en promenad i de vackra omgivningarna.

U-sittning i Stora konferensen. Foto: Camilla Eliasson

Museets konferensrum är flexibelt och går att anpassa för såväl mindre som större sällskap, upp till 70 personer. Hur vill du använda lokalen? Arbetsmöte, föredrag eller workshop? Med ergonomiskt bekväma stolar och fällbara bord möblerar vi utifrån dina önskemål och behov.

Vi hyr ut för hel- eller halvdagskonferens under kontorstid tisdag–fredag (ca 08.00–16.30). Hyreskostnaden justeras efter storlek på gruppen. Kontakta oss för pris.

Utrustning

Konferenslokalen är utrustad med dator, projektor, ljudanläggning med mikrofon/mygga, stor whiteboardtavla samt blädderblock. Säg till vid bokningstillfället vilken teknik du behöver. Vill du ta med egen dator går det bra, men vi kan då inte ansvara för att den fungerar ihop med vår övriga utrustning.

I konferensrummet, samt i resten av museets lokaler, finns fritt trådlöst internet.

Beställ lunch eller fika

I anslutning till lokalen ligger trivsamma Forscaféet, som serverar mat och fika. För beställning och information, kontakta Forscaféet direkt på telefonnummer 031-706 90 00.

Missa inte att besöka våra utställningar

Mölndals stadsmuseum har fri entré och är öppet tisdag–söndag, 12.00–16.00. Boka gärna en visning av museet eller en guidad vandring i Kvarnbyn för att få ut ännu mer av besöket! Visningar kan även hållas utanför museets ordinarie öppettider.

Här hittar du vårt utbud av visningar.

Kontakt

Mölndals stadsmuseum
Kvarnbygatan 12
431 82 Mölndal
031-315 16 50
museum@molndal.se

Öppet
tisdag – söndag, 12.00–16.00
torsdag, 12.00–19.00
öppettider vid storhelger

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-03-10 11.14