Pedagog Mölndal, en mötesplats

Pedagog Mölndals redaktion har börjat skramla igång hjärnorna efter sommarpausen och är nu redo för nya utmaningar.

Läsårsstart är en tid fylld av möten och vi i redaktionen ser fram emot att få kontakt med många medarbetare i Mölndals förskole- och skolverksamheter. Med hjälp av texter, bilder och inspelningar vill vi bli en länk i att låta olika verksamheter mötas genom att de synliggörs på webben.

Ta stöd av oss

Vi har flera bloggar igång och finns här som stöd för den som vill bolla en idé eller få hjälp att komma igång med att skriva ett inlägg. I våras publicerade vi Pedagog Mölndals första pod och vi hoppas att det ska bli fler. Kanske just du är den som vill vara en del av den utmaningen?

En annan ständig utmaning för oss är att få många röster att höras från alla verksamhetsområden. Just nu arbetar vi bland annat för att senarelärare ska synas mer på Pedagog Mölndal. Vi försöker också att hitta vägar för att synliggöra arbetet i våra förskoleklasser. Tipsa oss gärna!

Bästa möjliga Mölndal varje dag

Runt om i Mölndals förskole- och skolverksamheter är vi en lång rad människor som arbetar på olika sätt i många typer av verksamheter där det både finns knytpunkter och saker som skiljer sig åt. Men en sak vi alla har gemensamt är målet: ”Bästa möjliga Mölndal varje dag.”

Vad innebär det för just dig och verksamhet du arbetar i? Vi i redaktionen har en tanke om att låta dessa tankar synliggöras med hjälp av olika medier på Pedagog Mölndal. Skriv några rader och skicka till oss! Eller så kanske vi bara dyker upp just hos dig...

/Redaktionen

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    300

    Dela på:

    Senast uppdaterad