Gustav Fridolin hos Pedagog Mölndal på Bokmässan

Skolförvaltningens monter fick under fredagen besök av Gustav Fridolin framför Svejserdalens greenscreen. Han pratade också skolutveckling i vårt Yttrandefrihetsbås.

Gustav Fridolin skf

Pedagogerna Anna Wargren och Jennie Selmemo från Svejserdalens förskola visade under fredagen upp sitt arbete med greenscreen, i monter C 03 30 på Svenska Mässan i Göteborg, när utbildningsministern tittade in.

Samtal om barn och lärande

Efter fotografering med Tiger och Lejon, karaktärer från boken Vilda grannar, samtalade Pedagog Mölndal en stund med Gustav Fridolin om förskolefrågor och pedagogik.

Gustav Fridolin i båset skf

Filmades i Yttrandefrihetsbåset

Yttrandefrihetsbåset är skolförvaltningens bås som turnerat runt i stadens olika skolor och på mässor för att öka människors delaktighet och inflytande i olika frågor.

Frågan för dagen var: "Hur kommer en framtida skola/förskola att se ut?" Något som givetvis engagerade en utbildningsminister som gärna ville säga sitt.

Vad sa han då?

Håll utkik här på Pedagog Mölndal så publicerar vi svaret med Gustav Fridolin snart. Vi kan avslöja att det handlar en del om hans syn på relationer i skolans värld.

Utbildningsministern var bara en av flera som svarade på frågan i båset. Vi kommer att dela med oss av andra röster framöver.

Pedagog Mölndal är på plats i montern under hela Bokmässan 2018 torsdag-söndag för visa på spridning och kollegialt delande när det är som bäst.

Redaktionen

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    300

    Dela på:

    Senast uppdaterad