Enkät för att utveckla Pedagog Mölndal

Har du kollat mejlen idag? Genom att svara på några korta frågor kan alla i Mölndals förskole- och skolverksamheter bidra till att utveckla Pedagog Mölndal till en ännu bättre kommunikationskanal.

Enkatblogg. Foto: Marie Eriksson

Pedagog Mölndal lanserades av skolförvaltningen hösten 2016. Det är en plats där stadens förskole- och skolverksamheter kan synas, höras och utvecklas. Vi arbetar ständigt med att förbättra Pedagog Mölndal. Alla anställda i Mölndals förskol- och skolverksamhet har nu fått en enkät via mail. Genom att svara på några korta frågor kan du bidra till att utveckla Pedagog Mölndal till en ännu bättre kommunikationskanal.

Pedagog Mölndal är ett sätt att visa hur intressant, utvecklande och betydelsefullt det är att arbeta med barn och ungdomar i Mölndals stad. Det finns utrymme för både stort och smått och genom att lyfta fram både framgångssagor, pågående processer och utmaningar vi står inför så kan vi tillsammans skapa en erfarenhets- och inspirationsbank som ger mod och kreativitet att utvecklas vidare genom kollegialt lärande.

Innehållet på Pedagog Mölndal skapas tillsammans av alla som arbetar i stadens förskole- och skolverksamheter. Alla idéer om innehåll till webbplatsen tas tacksamt emot till pedagog@molndal.se Just nu söker vi särskilt efter inslag från våra skolverksamheter. Hur arbetar just du i ditt klassrum? Eller kanske utanför klassrummet.

/ Redaktionen

Följ Pedagog Mölndal på Facebook och Instagram:
https://www.facebook.com/pedagogmolndal/

https://www.instagram.com/pedagogmolndal/

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    300

    Dela på:

    Senast uppdaterad