Nytt läsår med delat lärande

Nu snurrar vi igång ett nytt läsår med delat lärande. Kanske vill just du dela din berättelse. Utifrån varandras erfarenheter utvecklar och synliggör vi Mölndals förskole- och skolverksamheter.

Delat lärande bild med kollage av Anders Eriksson

Läsårsstart är en tid fylld av möten och vi i redaktionen ser fram emot att få kontakt med många medarbetare i Mölndals förskole- och skolverksamheter. Med hjälp av texter, bilder och inspelningar utgör vi en länk i att låta olika verksamheter mötas genom att de synliggörs på webben.

Ta stöd av oss

Vi har flera bloggar igång och ger gärna stöd till den som vill bolla en idé eller få hjälp att komma igång med att skriva ett inlägg. Vi har en stafettpodd som heter Pedagog Mölndals fikapodd och vi hoppas på fler poddar framöver Kanske är just du den som vill vara en del av den utmaningen? En annan ständig utmaning för oss är att få många röster att höras från alla verksamhetsområden. Just nu arbetar vi bland annat för att senarelärare ska synas mer på Pedagog Mölndal. Vi försöker också att hitta vägar för att synliggöra arbetet i våra förskoleklasser och fritidshem. Tipsa oss gärna!

Anders Eriksson, Madeleine Bergenkull, Marie Eriksson
pedagog@molndal.se

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    300

    Dela på:

    Senast uppdaterad