Delat lärande i Mölndal

Nu börjar ett nytt läsår med delat lärande i Mölndals förskole- och skolverksamheter. Kanske vill just du synliggöra ditt arbete och inspirera andra.

Vad är en pedagogsajt?

Det är plattformar som växt upp runt om i hela Sverige, under de senaste 10 åren, med bloggar, artiklar, filmer och poddar. Pedagogsajterna utgör en arena där många röster kan göras hörda på olika sätt. Att dela en berättelse och att få ta del av andras berättelser ger möjlighet att reflektera över sin egen praktik och kanske se sitt arbete på nya sätt. När vi dokumenterar, delar och jämför våra erfarenheter med andras kan det också bli en del i att bygga beprövad erfarenhet. Det finns också ett samhällsperspektiv där vi genom att dela verksamhetens egna berättelser kan ge ett inifrånperspektiv och en nyanserad bild av några av samhällets absolut viktigaste yrken. Förhoppningsvis kommer det kunna bidra till den framtida kompetensförsörjningen genom att fler får upp ögonen för olika typer av yrken inom förskola och skola.

Dela din berättelse

Hör gärna av dig till pedagog@molndal.se och tipsa oss om vad du vill berätta om eller vad du skulle vilja se mer av. Collaget i bild samanfattar en del av det innehåll som vi tillsammans skapat på Pedagog Mölndal under vårterminen 2023.

Anders Eriksson
anders.eriksson@molndal.se

Marie Eriksson
marie.eriksson@molndal.se

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    300

    Dela på:

    Senast uppdaterad