Nu lanseras Logopedsajten

Skollogopederna i Mölndal har under våren och sommaren byggt upp Logopedsajten - en digital resurs för all personal i Skolförvaltningen. Målet är att på ett smidigt sätt nå ut med information, tips och material till fler!

Vem?

Vi är tre skollogopeder som jobbar mot alla grundskolor och grundsärskolor i Mölndal. Det är vi som står bakom Logopedsajten. Elin Lennartsson och Vera Jarnskog, logopeder i grundskolan (F-9) och Maja Bjuggren, logoped i grundsärskolan.

Logopeder skolförvaltningen

Varför?

Vi får många frågor kring kommunikation, språk, tal, läs och skriv och ville hitta ett mer effektivt och likvärdigt sätt att besvara dem. Dessutom vill vi bli mer tillgängliga i ett förebyggande skede, innan skolpersonal tar steget att kontakta oss.

Hur?

Vi bollade vårt behov av att samla information och material med Skolförvaltningens verksamhetsutvecklare och landade i att bygga upp Logopedsajten, en sida i Google Sites som nu är tillgänglig för alla anställda i Mölndals Skolförvaltning.

På Logopedsajten hittar du:

 • Logopedpaket - information, tips och material kring kommunikation, språk, tal, läs och skriv
 • Insatser - information om vilka insatser vi erbjuder
 • Rutiner - ärendegång och remissrutiner
 • Ansökan - här skickar du in ansökan till skollogoped i grundskola

Du som jobbar inom Skolförvaltningen hittar Logopedsajten via den här länken: https://sites.google.com/gafe.molndal.se/logopedsajten/hem (Tips: spara länken som bokmärke genom att klicka på stjärnan till höger om adressfältet.) Vi kommer att fylla på med nya Logopedpaket efter hand, så håll utkik! 

Elin Lennartsson och Vera Jarnskog
logopeder i grundskolan (F-9)
elin.lennartsson@molndal.se
vera.jarnskog@molndal.se

Maja Bjuggren
logoped i grundsärskolan
maja.bjuggren@molndal.se

Kommentarer

  Du måste vara inloggad för att få kommentera

  Stängd för fler kommentarer

  300

  Dela på:

  Senast uppdaterad