Praktikbanken

Har din verksamhet möjlighet att ta emot praktikanter? Genom att gå med i Praktikbanken blir det lätt och smidigt för dig som arbetsgivare att meddela Mölndals stad varje gång du vill och har möjlighet att ta emot en praktikant. Arbetsplatsen kan vara ett företag, en offentlig verksamhet, eller en annan typ av organisation och det kan handla om arbetspraktik, arbetsträning och/eller språkpraktik.


Genom Praktikbanken samordnas de praktikplatser som Mölndals stad kan använda. När du som arbetsgivare finns med i Praktikbanken kan du på ett smidigt sätt lägga in konkret information om de praktiktillfällen som verksamheten erbjuder. På så sätt underlättar Praktikbanken både för dig som arbetsgivare och för de personer och förvaltningar i Mölndals stad som jobbar med praktik.

Olika slags arbetsplatser kan finnas med i Praktikbanken; företag, offentliga verksamheter, och andra organisationstyper.

Om du anmäler intresse för att finnas med i Praktikbanken, kommer du att kontaktas av Martin Brohede eller Therese Bergius, som är praktiksamordnare vid arbetsmarknadsenheten i Mölndals stad.

Digital anmälan

Vill din verksamhet finnas med i Praktikbanken? Anmäl intresse via e-tjänsten!
LÄNK TILL E-TJÄNSTEN

Kontakt

Sommaröppettider (t o m 12/8)
måndag 8.00-16.30
tisdag     8.00-16.30
onsdag   8.00-16.30
torsdag  8.00-16.30
fredag    8.00-15.00

Dela på:

Senast uppdaterad