Nätverk och mötesplatser

Kontakter är viktiga för tillväxt och utveckling och i Mölndal finns flera företagarföreningar för dig som vill skapa nya kontakter.

Mötesplatser

För att erbjuda dig som företagare i Mölndal en bra plattform för nätverkande arrangerar vi mötesplatser själva och tillsammans med andra aktörer dit du som företagare är välkommen.

Before Work - frukost första onsdagen varje månad för näringslivet. Inspirerande föreläsningar, information och nätverkande. Det senaste Before Work kan du titta på i efterhand i två veckor efter sändningen.

Dialogmöten - tillfälle att träffas för att tillsammans diskutera samhällsutveckling. Arrangeras tillsammans med Fastighetsägarna GFR.

New Business - informationsträff för nya företagare varje höst. På plats finns Företagarna Mölndal, Mölndal-Åbro företagsförening, lokala banker, Arbetsförmedlingen, Yesbox Göteborg, BRG, Nyföretagarcentrum Göteborgsregionen, Almi och Skatteverket.

Sälja till staden - ett frukostmöte två gånger per år där upphandlingsenheten i Mölndals stad går igenom vad som gäller för dig som vill lämna anbud till Mölndals stad.

Kontakt

Mattias Jighede
Näringslivsutvecklare
Näringslivsenheten
mattias.jighede@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad