Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mölndals stads startsida

Nätverk och mötesplatser

Kontakter är viktiga för tillväxt och utveckling och i Mölndal finns flera företagarföreningar för dig som vill skapa nya kontakter.

Mötesplatser

För att erbjuda dig som företagare i Mölndal en bra plattform för nätverkande arrangerar vi mötesplatser själva och tillsammans med andra aktörer dit du som företagare är välkommen.

Before Work - frukost första tisdagen varje månad för näringslivet. Inspirerande föreläsningar, information och nätverkande.

Dialogmöten - tillfälle att träffas för att tillsammans diskutera samhällsutveckling. Arrangeras tillsammans med Fastighetsägarna GFR. Nästa dialogmöte är den 11 oktober.

New Business - informationsträff för nya företagare varje höst. På plats finns Företagarna Mölndal, Mölndal-Åbro företagsförening, lokala banker, Arbetsförmedlingen, Yesbox Göteborg, BRG, Nyföretagarcentrum Göteborgsregionen, Almi och Skatteverket.

Sälja till staden - ett frukostmöte två gånger per år där upphandlingsenheten i Mölndals stad går igenom vad som gäller för dig som vill lämna anbud till Mölndals stad.

Kontakt

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-09-19 09.46