Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Nätverk och mötesplatser

Kontakter är viktiga för tillväxt och utveckling och i Mölndal finns flera företagarföreningar för dig som vill skapa nya kontakter.

Mötesplatser

För att erbjuda dig som företagare i Mölndal en bra plattform för nätverkande arrangerar vi mötesplatser själva och tillsammans med andra aktörer dit du som företagare är välkommen.

Before Work - månatligt frukostmöte med inspirerande föreläsningar

Dialogmöten - tillfälle att träffas för att tillsammans diskutera samhällsutveckling. Arrangeras tillsammans med Fastighetsägarna GFR.

New Business - tårtkalas för nya företagare i Mölndal. Äger rum i november och nya företagare i Mölndal får en inbjudan. På plats finns Företagarna Mölndal, Mölndal-Åbro företagsförening, lokala banker, Arbetsförmedlingen, Yesbox Göteborg, BRG, Nyföretagarcentrum Göteborgsregionen, Almi och Skatteverket.

Nyföretagarcentrum Göteborgsregionen - fyra träffar per år där du som företagare har möjlighet att få information om hur du gör för att starta företag.

Sälja till staden - ett frukostmöte två gånger per år där upphandlingsenheten i Mölndals stad går igenom vad som gäller för dig som vill lämna anbud till Mölndals stad.

Kontakt

Karin Kempe
Näringslivssamordnare
Kommunikations- och kanslienheten
031-315 13 14
karin.kempe@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-01-07 07.39