Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Nordic Buzz

Nordic Buzz är ett pågående projekt med syfte att utveckla företag inom de kreativa näringarna såsom interiör, möbler, konsthantverk, mode, accessoarer, smycken, illustration, konst och industriell design.

Logotyp Interreg

Med hjälp av både svenska och danska experter får du som företagare stöd att utvärdera din marknadspotential, utveckla din affärsverksamhet och ta del av kompetens gällande affärsmodeller, kundrelationer, produktutveckling med mera.

Projektet pågår under tre år, 2016-2018, och vänder sig till nystartade danska och svenska företag som har sin verksamhet i regioner som gränsar till Kattegatt och Skagerack. Företagen skall ha organisationsnummer och ha varit verksamma i högst fem år.

Under åren kommer totalt 120 företag att ha deltagit i en rad olika aktiviteter och workshops. Målsättningen är att detta också leder fram till ett nytt gemensamt nordiskt kompetensprogram för inkubatormiljöer.

Nordic Buzz är ett samarbete mellan Lifestyle & Design Cluster Danmark, Högskolan i Borås och Mölndals stad. Nordic Buzz stöds av EU-programmet Interreg Öresund-Kattegat-Skagerrak.

Mer information samt anmälan om deltagande 2018 hittar du här i oktober 2017.

Paula Hagerskans med i Nordic Buzz 2017

Paula Hagerskans, grundare av Hagerskans Jewellery, sökte till Nordic Buzz för att hon sökte kunskap om hur hon skulle kunna utveckla den affärsmässiga delen av sin verksamhet. Under 2017 har hon fått många handfasta råd och deltagit i workshops som Nordic Buzz anordnat och har uppskattat året.

- Är man i startfasen eller nyligen har startat upp sitt företag och drivit det några år och vill utveckla verksamheten affärsmässigt åt ett eller annat håll då har projekt Nordiz Buzz väldigt mycket att ge. Kontaktnätet som vi får i projektet var också en viktig del.

Kontakt

Mats Jansson
Projektledare Nordic Buzz

Kultur- och fritidsförvaltningen
0735-35 28 57

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-08-01 11.14