Regional samverkan

Business Region Göteborg arbetar för att skapa förutsättningar för hela regionens näringsliv genom att bistå med kunskap, kontakter och arenor för samverkan. De 13 kommunerna som arbetar tillsammans för att skapa tillväxt i Göteborgsregionen är Ale, Alingsås, Göteborg, Härryda, Kungsbacka, Kungälv, Lerum, Lilla Edet, Mölndal, Partille, Stenungsund, Tjörn och Öckerö.

Expedition Framåt

Expedition Framåt hjälper dig att utveckla ditt företag och skapa långsiktig framgång. Expedition Framåts program har hjälpt ett stort antal företagsledare i Mölndal att skapa ännu bättre lönsamhet. Som medlem i Expedition Framåt får du fri tillgång till hela basutbudet där en del aktiviteter är helt kostnadsfria.

Företag365

Vill du få ditt företag att växa, hitta fler kunder och skapa nya nätverk? Då ska du anmäla dig till Företag365 – ett program för dig som vill få fart på ditt företag.

Enterprise Europe Network

Funderar du på att ta steget ut på den europeiska marknaden? Enterprise Europe Network erbjuder kostnadsfri information och råd om EU-regler och finansiering, förmedling av internationella affärspartners samt innovationscoachning.

Kontakt

Öppettider
måndag 8.00-16.30
tisdag     8.00-16.30
onsdag   8.00-16.30
torsdag  8.00-18.00
fredag    8.00-16.30

Dela på:

Senast uppdaterad