Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

MÖLNDALS STAD

Mölndals stads startsida

Sommarjobb

Är du över 18 år och sugen på ett sommarjobb? Vi erbjuder sommarjobb på tekniska förvaltningen eller inom vård- och omsorgsförvaltningen. Annonsering sker via webbplatsen för Offentliga jobb med start under februari månad.

Sommarjobb hos tekniska förvaltningen

Tekniska förvaltningen erbjuder sommar- och säsongsjobb som:

  • parkarbetare
  • renhållningsarbetare
  • anläggningsarbetare

Sommarjobb inom vård och omsorg

Vill du ha ett roligt och stimulerande sommarjobb med utmaningar, gemenskap och nya perspektiv? Ett sommarjobb som ger dig värdefulla erfarenheter att ta med vidare ut i livet? Vård- och omsorgsförvaltningen söker sommarvikarier till olika verksamheter inom äldre- och funktionshinderomsorgen.

I första hand bör du som sökande ha en utbildning inom omvårdnad eller pedagogik, men även andra utbildningar och erfarenheter kan vara kvalificerande. För semestervikariat som sjuksköterska krävs att du är legitimerad sjuksköterska.

Mer information och ansökan

Semestervikariat inom vård och omsorg finns inom fyra olika områden. Du kan läsa mer om sommarjobben nedan. Möjlighet att ansöka kommer att ges från och med februari månad.

LSS-bostäder och boendestöd
(LSS - Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade)
Arbetet innebär att ge stöd och service i det vardagliga livet och vid sociala aktiviteter för personer som har psykiatrisk, intellektuell, neuropsykiatrisk och/eller fysisk funktionsnedsättning.

Funktionshinder barn/ungdom eller personlig assistans
Barn- och ungdomsverksamheter kan vara korttidshem, fritidsverksamhet eller läger. Inom personlig assistans arbetar du med att assistera en person i det egna hemmet.

Legitimerade sjuksköterskor
Vi kan erbjuda tjänstgöring inom ASIH (avancerad vård i hemmet), hemsjukvård, funktionshinder och även på våra äldreboenden.

Undersköterskor och omsorgspersonal inom äldreomsorg
Arbetet innebär att ge stöd, vård och omsorg i hemtjänst eller i särskilt boende för äldre.

Kontakt

HR-avdelningen
Stadshuset
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
hr-avdelningen@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2017-10-31 12.16