Introduktion för nya medarbetare

Välkommen! Kul att just du ska bli en av oss som arbetar för Mölndalsbornas bästa.

För att underlätta för dig, för att du ska lära känna oss och kanske känna dig lite mer förberedd inför dina nya arbetsuppgifter får du gärna ta del av våra introduktioner.

Allmän introduktion

För dig som snart ska börja jobba hos oss finns det en digital introduktion, som handlar om hur det är att arbeta här och vad det innebär att arbeta i en offentlig organisation.

Introduktionen är en försmak av den introduktion du får av din chef när du är på plats och den gemensamma introduktionen för alla nyanställda i Mölndals stad.

Del ett hälsar dig välkommen till Mölndal och mejlas till dig när du blir anställd. Del två är lite mer omfattande och består av åtta kapitel. Du får veta mer om hur det funkar i Mölndal med bland annat intranät, sjukfrånvaro, våra olika förvaltningar och vilka förmåner som finns. Del två går du igenom under de första veckorna när du är på plats på ditt nya jobb.

Gå gärna in och kika!

Introduktion för ny personal inom vård och omsorg

Du som är nyanställd i verksamheter inom SoL och LSS behöver introduktion enligt gällande lagstiftning. Men också för att du ska känna dig trygg i din roll och kunna arbeta enligt de rutiner och riktlinjer som gäller på din arbetsplats. Välj introduktion för det område du ska arbeta inom.

Kontakt

Stadshusets öppettider
måndag 8.00-16.30
tisdag     8.00-16.30
onsdag   8.00-16.30
torsdag  8.00-18.00
fredag    8.00-16.00

Dela på:

Senast uppdaterad