Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Translate
Mölndals stads startsida

Sommarjobb

Är du över 18 år och letar efter ett sommarjobb? Vi erbjuder sommarjobb och säsongsjobb inom vård- och omsorgsförvaltningen och tekniska förvaltningen.

Sommarjobb inom vård och omsorg

Vill du ha ett roligt och stimulerande sommarjobb med utmaningar, gemenskap och värdefulla erfarenheter att ta med vidare ut i livet? Vård- och omsorgsförvaltningen söker sommarvikarier till olika verksamheter inom vård och omsorg.

I första hand bör du som sökande ha en utbildning inom omvårdnad eller pedagogik, men även andra utbildningar och erfarenheter kan vara kvalificerande. För semestervikariat som sjuksköterska krävs att du är legitimerad sjuksköterska. 

Mer information och ansökan

Sommarvikariat inom vård och omsorg finns inom flera olika områden. Du kan läsa mer om vikariaten och områdena genom att klicka på länkarna nedan.

Sommar- och säsongsjobb inom våra tekniska verksamheter

Har du lust att arbeta utomhus i sommar? Vi kan erbjuda utvecklande säsongs- och sommarjobb där du gör mycket nytta för stadens invånare. Jobba tillsammans med hjälpsamma och trevliga kollegor i ett arbete där du får röra på dig, samtidigt som du skaffar dig bra erfarenhet för framtida arbetsliv.

Vi söker dig som vill jobba som parkarbetare, renhållningsarbetare eller anläggningsarbetare (säsong). Vi behöver även dig som vill handleda ungdomar som feriearbetar på vår VA-avdelning. Klicka dig vidare nedan för att läsa mer och söka någon av tjänsterna.

Kontakt

HR-avdelningen
Stadshuset
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
hr-avdelningen@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2019-03-07 11.08