Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mölndals stads startsida

Sommarjobb

Är du över 18 år och sugen på ett sommarjobb? Vi erbjuder sommarjobb på tekniska förvaltningen eller inom vård- och omsorgsförvaltningen. Det finns även säsongsjobb. Annonsering sker via webbplatsen för Offentliga jobb med start under januari månad.

Sommarjobb hos tekniska förvaltningen

Tekniska förvaltningen erbjuder sommar- och säsongsjobb som:

Parkarbetare
Du jobbar med att rensa rabatter, klippa gräs, städar och sköter lek- och badplatser. Jobbet bedrivs utomhus och du får jobba med stadens uppskattade planteringar.

Renhållningsarbetare
Du kommer i första hand att jobba med hämtning av avfall och återvunnet material inom Mölndals stad. Även andra uppgifter, såsom lastväxlarkörning, krankörning samt budhämtning förekommer.

Anläggningsarbetare
Som anläggningsarbetare jobbar du med bland annat med att ta hand om stadens gator och gång- och cykelvägar.

Sommarjobb inom vård och omsorg

Vill du ha ett roligt och stimulerande sommarjobb med utmaningar, gemenskap och nya perspektiv? Ett sommarjobb som ger dig värdefulla erfarenheter att ta med vidare ut i livet? Vård- och omsorgsförvaltningen söker sommarvikarier till olika verksamheter inom äldre- och funktionshinderomsorgen.

I första hand bör du som sökande ha en utbildning inom omvårdnad eller pedagogik, men även andra utbildningar och erfarenheter kan vara kvalificerande. För semestervikariat som sjuksköterska krävs att du är legitimerad sjuksköterska. 

Mer information och ansökan

Sommarvikariat inom vård och omsorg finns inom flera olika områden. Du kan läsa mer om vikariaten och områdena genom att klicka på länkarna nedan.

Stödassistenter till funktionshinder barn och ungdom

Hemsjukvården

Leg. sjuksköterskor

Personlig assistans

Trygghetslarmet

Nattpatrullen

Hemtjänsten

Äldreboenden

Bostäder LSS/boendestöd

Daglig verksamhet

Öppet hus i äldreomsorgen

Är du nyfiken på hur det är att arbeta inom äldreomsorgen? Då ska du besöka något av våra Öppna hus i mars. Vi bjuder på fika i våra lokaler och du får möjlighet att ställa frågor till vår personal om hur det är att arbeta inom vård- och omsorgsförvaltningen. Klicka på länken nedan eller på länken i vänstermenyn för läsa mer om våra Öppna hus.

Mer information om Öppet hus i våra verksamheter

Kontakt

HR-avdelningen
Stadshuset
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
hr-avdelningen@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-03-02 11.44