Timvikarie i Mölndals stad

Vikarieenheten nås via telefon: 031-315 20 14. Vardagar kl. 06.30-16.30. Lunchstängt 11.45-12.45. E-post: vikarieenheten@molndal.se. Besökstid enligt överenskommelse. Lördagar, söndagar och helgdagar (röda dagar) har vi stängt.

Viktig information till dig som arbetar som timvikarie inom förskola, fritids och skola

Coronapandemin fortsätter att påverka våra verksamheter. Skolförvaltningen har tagit beslut om att all bokning av timvikarier ska ske via Time Pool. Syftet är att begränsa antal arbetsplatser som du bokas in på.

Du som fortfarande är aktiv som timanställd och arbetar inom skola och förskola ska lägga in din tillgänglighet i Time Pool. Du kommer inte att bli inringd eller kontaktad av verksamheten där du brukar jobba. Du blir direkt bokad utifrån din tillgänglighet via SMS i Time Pool.

Kontrollera att din profil stämmer, om något behöver ändras kontaktar du vikarieenheten.

Stort tack för att du hjälper till och underlättar vardagen för många Mölndalsbor. Du gör en viktig insats och vi är tacksamma för din hjälp.

Information till dig som är gravid

På grund av coronaviruset är det extra viktigt för oss att du som är gravid inte utsätter dig för onödiga risker. Enligt Folkhälsomyndigheten ska du som är gravid vara extra noga med att hålla avstånd, undvika trängsel och vara noga med din handhygienen. Vid en graviditet ska du inte vårda covidpatienter och är du gravid i vecka 36 och framåt uppmanas du att vara särskilt försiktig.

Hör av dig till din chef där du arbetar eller till vikarieenheten för att tillsammans göra en riskbedömning.

Frågor och svar om coronaviruset

Lediga tjänster

  • Lokalvård: Just nu söker vi inga timvikarier för arbete inom lokalvård.

Kontaktuppgifter till vikarieenheten

Telefon: 031-315 20 14
E-post vikarieenheten@molndal.se

Vad innebär det att jobba som timvikarie?

Vad innebär det att jobba som timvikarie?

Som timvikarie i Mölndals stad får du tillsammans med oss, möjlighet att skapa bästa möjliga välfärd för mölndalsborna.

Att arbeta som timvikarie innebär att arbeta när ordinarie personal är frånvarande. Det kan vara allt från några timmar till en längre period. Du har möjlighet att arbeta på olika slags arbetsplatser och knyta värdefulla kontakter. Även du som studerar och vill ha ett arbete vid sidan av studierna är välkommen till oss.

Som timvikarie får du tillgång till systemet Time Care Pool, där du lägger in de dagar som du kan arbeta. Därefter skickar vi ut erbjudande om ledigt arbete till dig via SMS  Detta gäller Vård och omsorgsförvaltningen.

Arbetar du inom förskola och skola, lokalvård och måltid  sker en bokning direkt via SMS (Serviceförvaltningen och Skolförvaltningen).

För att trivas som timvikarie tror vi att du har lätt för att ta egna initiativ och anpassa dig till nya arbetssätt och rutiner. Det är meriterande om du har utbildning eller erfarenhet för arbetsuppgifterna.

Du söker arbete via länkarna under respektive område där du vill arbeta.

När du skickat din ansökan får du en bekräftelse via e-post. Om du blir kallad till intervju vill vi att du tar med dig kopior på betyg, examensbevis med mera samt ett giltigt utdrag ur belastningsregistret som du beställer från Polisen. Tänk på att utdraget gäller ett år.

För dig som redan arbetar som vikarie

För dig som redan arbetar som vikarie

Information om Time Care Pool och tidsrapportering finns att läsa i handledningarna nedan:

Om du blir sjuk och inte kan arbeta ett inplanerat arbetspass ska vikarieenheten meddelas.

Nytt lösenord

Om du behöver ett nytt lösenord till Time Care Pool kontaktar du vikarieenheten.

Friskvårdsersättning


Kontakt

Vikarieenheten
Nämndemansgatan 3
431 33 Mölndal
031-315 20 14
vikarieenheten@molndal.se

Besökstid
måndag - fredag 08.00-15.00

Telefontid
måndag - fredag 06.30-15.00
lunchstängt         11.45-12.45

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad