Mölndal för hela slanten...

En Nordbohusläning med i:ande dialekt som både verkar och bor i Mölndal. Jag heter Kristian Höglind och arbetar som marknads- & försäljningschef på Aspelin Ramm Fastigheter AB som är fastighetsägare av bland annat Pedagogen Park. Dessutom bor jag och min familj (min fru Ulla och barnen Moa & Ludwig) här i Mölndal.

Kristian Höglind

Det är väldigt givande att både bo och arbeta i samma kommun. Jag är aktiv i föreningslivet vilket gör att jag har många kontaktytor från olika håll, vilket är bra både arbetsmässigt och privat. Jag drivs av service och lyhördhet och jag gillar att träffa nya spännande människor och företagare och se hur vi kan hjälpas åt att lösa deras behov på lokalsidan. Privat är mina stora intressen att resa med familjen, experimentera i köket samt att träna. Mitt stora mål nu i höst är att än en gång genomföra New York Marathon.

Lite spännande är att få berätta att tidigare Åbro Företagsförening - där jag sitter med i styrelsen - nu har bytt namn till Mölndal-Åbro Företagsförening. Detta för att visa att vi är en förening som vänder sig till alla företag i Mölndal. Föreningen finns till för att underlätta information mellan företagen i området. Vi strävar efter att få ett ökat engagemang i den egna företagsmiljön såväl som ett förbättrat samarbete mellan kommunens beslutsfattare och företagen i vår förening. Vi har idag ca. 130 företag som är medlemmar. Vårt fokus ligger på aktiviteter, seminarier och nätverkande.

Övriga prioriterade områden är:

  • Föreningen arbetar med opinionsbildning och lobbying för att driva utvecklingen i positiv riktning och därmed stärka våra medlemmar och företag i vårt område.
  • Vi engagerar oss bl.a. i säkerhets-, skyltnings-, infrastruktur, kollektivtrafik och andra viktiga frågor som berör dig och ditt företag.
  • Vi informerar varandra om våra tjänster och produkter med möjlighet att erbjuda medlemsrabatter.

En kommande aktivitet är den återkommande Morgonsoffan, där vi bjuder på frukost och tillsammans lyssnar på en intressant talare. Det anordnas 2-3 morgonsoffor per ”termin”. Den 20/9 har vi nöjet att få lyssna till Tomas Sjöstrand från Liseberg, som ska berätta om deras nya planer med hotell och äventyrsbad. Denna aktivitet genomförs ihop med Företagarna i Mölndal. För anmälan och info gå in på vår hemsida.

Jag ser fram emot en rolig jobbhöst där mycket spännande på Pedagogen Park kommer presenteras i och med den nya detaljplanen som håller på att arbetas fram. Till exempel vem som blir livsmedelsaktören på området och hur de nya handels- och kontorshusen kommer se ut.

Håll koll på vår Facebooksida och pedagogenpark.se.

Kristian Höglind
Marknads- och försäljningschef, Aspelin Ramm Fastigheter AB


Dela på:

Senast uppdaterad