Mölndal galleria – Mölndalsbornas nya vardagsrum

Den 27 september är det dags att inviga Mölndal galleria, ett modernt och trivsamt stadsdelscentrum som blir en naturlig del i Mölndals innerstad. Bygget av gallerian startade år 2015, och idag tre år senare stoltserar gallerian på plats med sina 24 000 kvm likt en stad i staden. Centrumchefen Mariza Olausson, är laddad inför invigningen.


Känslan av att det snart är dags att inviga gallerian är helt fantastiskt. Detta är något som Mölndalsborna har väntat på under lång tid, och engagemanget för gallerian har varit stort ända sedan första spadtaget. Så det är med stor glädje vi ser fram emot invigningen den 27 september då portarna äntligen öppnas upp för alla som väntat.

Som centrumchef har jag många mål och visioner med platsen, men framförallt vill jag verka för att besökarna skall trivas här och att gallerian skall bli en förlängning av deras egna vardagsrum.

Butiksutbudet skall spegla efterfrågan, men det skall också inspirera och överraska.

Gallerian är uppdelad på två plan. På plan ett finner man framförallt dagligvaror, systembolag, service, skönhet, hälsa, elektronik, inredning och unika butiker.

På plan två erbjuds ett varierat mode, träning och specialbutiker.

När det gäller caféer och restauranger i Mölndal Galleria så kommer utbudet vara brett och varierat. Caféer och restauranger har sin främsta placering vid gallerians olika entréer. – Både på nedre och på övre plan.

Butikerna och restaurangerna håller i skrivande stund på att ta form och växa fram inredningsmässigt. Känslan för alla att det är något nytt och spännande på gång är påtagligt, och vi är alla laddade inför öppningen!

Nu återstår bara att hälsa er alla varmt välkomna till invigningen av Mölndal Galleria den 27 september klockan 17.00. Hoppas vi ses!

Mariza Olausson, Shopping Center Manager på Citycon

Kontakt

Mattias Jighede
Näringslivsutvecklare
Näringslivsenheten
mattias.jighede@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad