En bokningsnörds hyllning till Kållered

Karolina Flink är VD på familjeföretaget Avisita AB. I årets sista Röster från Mölndal får vi ta del av hennes berättelse och hyllning till Kållered.

”Kållered?” säger folk som inte är härifrån. ”Vadå Kållered!? Är det där Kålle bor eller… ” ”Nej, det ligger i Mölndal, ca 1,5 mil söder om Göteborg”, svarar jag lugnt.
Ingen reaktion.
”Det är där IKEA ligger” förtydligar jag.
”Jahaaaa, då vet jag!”
Äntligen.

För ganska precis 30 år sedan etablerade min pappa Roine Flink familjeföretaget i Kållered och jag ska ärligt säga att det var varken IKEA eller Kålles förtjänst att platsen blev just denna. Faktum är att Kållered är en fantastiskt strategisk placering för vårt företag, för våra anställda och för våra besökare. E6:an strax utanför och både buss- och tågstation direkt utanför husknuten. Fri parkering och utanför trängselskatternas kameror för de flesta. Har vi tur undgår vi även köerna. På gångavstånd har vi affärer och ett hyfsat utbud av lunchrestauranger.

Det är verkligen ingen slump att vi är kvar och att vi trivs här. För drygt 7 år sedan byggde vi om vår kontorsfastighet och anpassade till vår växande verksamhet. Vi sitter nu i moderna, rymliga och trevliga lokaler. Det är alltid lika roligt när våra besökare blir positivt överraskade av Kållered likväl som huset.

Vem är då denna Kålleredsambassadör undrar du? Jag som idag leder familjeföretaget heter Karolina Flink och är VD sedan 2007. Tillsammans med min bror, Rikard, som är ekonomiansvarig, driver vi Avisita AB med ca 12 anställda. Vårt engagerade Avisitagäng brinner för kundanpassade bokningslösningar inom logi, möten och evenemang. Här i huset sköts bokningsadministration och projektledning för såväl världs- och europamästerskap likväl som innovativa boendelösningar för landets alla pågående infrastrukturprojekt. Den här tiden på året hjälper vi även våra kunder och uppdragsgivare med varierande event och arrangemang i julens tecken och kommande konferenser. Vi är riktiga bokningsnördar!

Med hela Norden som arbetsfält och med telefon och internet som viktigaste arbetsverktyg, har vi inga behov av centrala placeringar eller butikslägen. Vi jobbar på och du kan förvänta dig att hitta oss här på Gamla Riksvägen 36 i förhoppningsvis 30 år till.

Välkommen in förresten! Här finns alltid fika och ni möts av ett gäng med nära till skratt samt ett stort intresse att lära känna andra företag och företagare.

Med önskan om en God Jul

/Karolina

Kontakt

Näringslivsenheten
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00 kontaktcenter
naringsliv@molndal.se

Stadshusets öppettider
måndag 8.00-16.30
tisdag     8.00-16.30
onsdag   8.00-16.30
torsdag  8.00-18.00
fredag    8.00-16.00

Dela på:

Senast uppdaterad