Tony Jadermark, Cirkle K

Tony Jadermark är mitt namn och jag driver sedan 2005 Circle K Åby Centrum. Jag bor i ett hus i Floda tillsammans med min fru Karin och mina båda pojkar William 17 och Joel 14.

Tony Jadermark

Jag började jobba på bensinstation redan 1985 på GDG-macken vid Nils Ericssonsplatsen. Denna övertogs sedan av Shell. Efter att ha arbetat där i 13 år blev jag anställd som butikschef med start i Ljungby där jag fick starta igång en Shell  Selectbutik. Efter ytterligare ett par stationer i Ängelholm och Borås hamnade jag på Shell i Partille som jag drev i 5 år. 2005 tog jag då över här i Mölndal. Jag har alltid älskat mitt jobb och min glädje är att glädja andra!

Som person har jag alltid haft massa hobbies. Min främsta är att jaga/samla autografer. Detta har jag hållit på med sedan mitten av 70-talet och samlingen uppgår idag till mer än 30.000 autografer. Mestadels på skivor. (ca: 4.000 stycken fullt signerade). Jag har träffat de flesta som ex: Queen,  Nirvana, Rolling Stones, Madonna, Michael Jackson och förutom musiken även sådana som ex: Clint Eastwood, Meryl Streep, George Bush och Bill Gates.

Jag har alltid varit intresserad av olika samhällsfrågor

Som ung var jag engagerad i styrelsen för MUF Mölnlycke där jag var medlemsansvarig. När jag så blev egenföretagare var det naturligt för mig att bli medlem i Företagarna. Det tog knappt ett år innan jag blev invald i den lokala styrelsen för Företagarna Mölndal. Där har jag nu varit ideellt  engagerad i drygt nio år och sedan årsmötet i januari är jag ordförande för föreningen. Jag har också sedan två år fått förtroendet till ett styrelseuppdrag regionalt i Företagarna, där vi för närvarande arbetar med fem övergripande frågor:

  • Brott mot företagare/polisnärvaron
  • Soloföretagande
  • Infrastruktur 
  • Skola/arbetsliv 
  • Intäkter för medlemmar.

Personligen brinner jag för frågan om brott mot företag och den allt mer bristande polisnärvaron, där jag arbetar mycket aktivt mot den ökande kriminaliteten och för en förändring av nuvarande system för straffrabatt.

Företagarna, som är en medlemsstyrd och partipolitiskt obunden organisation med närvaro genom företagare i nästa alla landets kommuner, företräder ca 70 000 företagare. Företagarna erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna utveckla sin verksamhet och nå sina mål.

Här på lokal nivå är min ambition som ordförande att arbeta nära med företagare och Mölndals Stad så vi tillsammans kan utveckla staden/kommunen. Att ha en god dialog med det politiska näringslivsutskottet tror jag har stor betydelse. Det är därför också viktigt att de som har något de vill lyfta fram hör av sig.
 
För Mölndal - I tiden!
Tony Jadermark

Kontakt

Näringslivsenheten
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00 kontaktcenter
naringsliv@molndal.se

Stadshusets öppettider
måndag 8.00-16.30
tisdag     8.00-16.30
onsdag   8.00-16.30
torsdag  8.00-18.00
fredag    8.00-16.00

Dela på:

Senast uppdaterad