Ser fram emot en modern handelsplats

När jag 2000 öppnade Cinco Present, hade jag inte planerat av vara kvar här permanent. Ända sedan jag flyttat upp till Göteborg från Brösarp i Skåne i början på 90-talet hade jag hållit på med tillfälliga utförsäljningar, sommarbutiker och knalleverksamhet, så jag var inte den som ville stanna för länge på något ställe.

Andreas från Cinco present

Nu blev det dock annorlunda i Mölndal. Människorna här är väldigt lojala, kan jag köpa det i Mölndal, så gör jag det. Lite som en småstad där folk är måna om sina butiker. Lojalitet och kundkontakt är de främsta anledningarna att jag 2017 fortfarande är kvar i Mölndal.

Under resans gång har jag flyttat butiken ett par gånger, utvecklat sortimentet i flera steg och försökt att vara lyhörd på vad kunderna vill ha i butiken. Ett bra exempel är de så kallade ”Fidget Spinner”. Jag hade inte hört talas om dessa för ett par månader sedan, men rätt som det var började väldigt många barn och ungdomar fråga efter dessa. Som tur är har jag ett brett kontaktnät av leverantörer, som hjälpte mig att skaffa dess. Succén har inte uteblivit.

Som alla vet går Mölndal innerstad igenom en enorm förändring för tillfället, en förändring som kommer att sätta Mölndal på kartan. Under två år har man kunnat se hur ett ganska slitet köpcentrum byggs om till en modern och fräsch handelsplats. Inte bara nya butiker utan även bostäder kontor och serviceinrättningar. Jag ser fram emot en ny och spännande innerstad, fullt med folk och aktiviteter och även bra handel.

Andreas Hansson
Cinco Present

Ps. Du kan följa Cinco present på Facebook. Ds.

Kontakt

Näringslivsenheten
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00 kontaktcenter
naringsliv@molndal.se

Öppettider
måndag 8.00-16.30
tisdag     8.00-16.30
onsdag   8.00-16.30
torsdag  8.00-18.00
fredag    8.00-16.30

Dela på:

Senast uppdaterad