En ny Arena i världsklass har öppnat i Mölndal!

Precis hemkommen från Sweden Rock, där kusinens band Hammerfall hade en bejublad spelning slår det mig att vi snart drar igång festivalscenen även på Åby Arena. Första festivalen går av stapeln redan den 29 juni och går i countryns tecken.

Bild på Karolina Falk

Martin Nordqvist heter jag, har mina rötter och haft en fantastisk uppväxt i Lindome i Mölndals kommun. Sedan ett par år tillbaka bor jag med fru Susanne och vår son Gustav i Vallda men Mölndal är och har varit en stor del av mitt liv. Sedan i maj 2018 är jag hotellchef och platsansvarig för Åby Hotel på Åby Arena. Min bakgrund inom sälj- & marknad och har under mina år i rese- & hotellbranschen alltid älskat mötet med människor. Nu har jag verkligen hamnat på min drömplats med möjligheten att möta ca 5-600.000 besökare per år.

Mitt intresse för ledarskap och personal har stärkts genom min gode vän Torbjörn Nilsson (fd fotbollsspelare och -tränare) som genom sin ödmjukhet och kloka tankar förmedlar hur man skall lyfta ett team . Han visar mig likheterna mellan lagbygget och ett företags uppbyggnad och har alltid något nytt sätt att se på saker när man själv fastnat i ett tankespår.

Ödmjukhet och att vara lyhörd tror och hoppas jag har hjälpt mig mycket både privat och i affärslivet. Man lär sig väldigt mycket om människor genom att backa tillbaka ett steg och lyssna.

Förutom att arbeta med en fantastisk ägarfamilj till Åby Hotel, familjen Östlundh, så har det varit oerhört inspirerande att vara med i uppstarten av Åby Arena. Den kraft man får när alla parter i projektet springer åt samma håll är oerhört stimulerande.

Tillsammans med storsatsande Åby Travet och Åbymässan som drivs av Easyfairs har vi fått en mötesarena i världsklass som kommer att hjälpa både Mölndal men även Göteborg att få många spännande arrangemang och events i framtiden.

Hotellet fått en kanonstart och mycket uppmärksamhet genom att sticka ut med sin unika Tivolidesign skapad av dottern Lina i familjen Östlundh. Med fantastiska medarbetare och samarbetspartners ser jag väldigt ljust på framtiden för Åby Hotel och Åby Arena.

Ni som inte varit på Göteborgs nya mötesarena titta gärna in till oss så visar vi stolt upp vårt nya Åby Hotel!

Martin Nordqvist, Hotel Manager, Åby Hotel

Kontakt

Stadshusets öppettider
måndag 8.00-16.30
tisdag     8.00-16.30
onsdag   8.00-16.30
torsdag  8.00-18.00
fredag    8.00-16.00

Dela på:

Senast uppdaterad