Byggandet har blivit vår nisch

Vägbyggen, järnvägsunderhåll, hus- och kontorsbyggen överallt. För att inte tala om logistikcentra! Jag brukar räkna byggkranar när jag är ute och kör. Min man roar sig med att plöja olika rapporter om byggandet och befolkningsstatistiken för olika delar av Sverige. Nog finns det att prata om.

Bild på Karolina Falk


Var du än är eller tittar så byggs det. Ett ställe där det verkligen har tagit fart, är här i Mölndal. Min fascination och intresse för dessa frågor är dock knappast en slump. Tvärtom.

Driver familjeföretaget Avisita

Sedan drygt 20 år driver jag familjeföretaget Avisita AB, med 12 anställda, kontor i Kållered och kunder över hela världen. Just byggandet har blivit vår nisch, där vi idag är ledande. Med vår långa erfarenhet, kompetens och gedigna databas kan vi erbjuda logilösningar, projektledning och bokningsadministration för yrkesarbetare och tjänstemän i hela Norden.

Vi ses 16 maj!

Utöver logi projektleder, genomför och administrerar vi alla sorts bokningsuppdrag inom konferenser, event, kongresser och evenemang. Här på hemmaplan projektleder vi bland annat Näringslivsdagen Mölndal som samlar det lokala näringslivet på nya Åby Arena den 16 maj. Dagen är ett initiativ taget av Mölndals stad tillsammans med företagarföreningarna i kommunen. Företagarna Mölndal är en av dessa, där jag även sitter med i styrelsen.

Titta gärna in på Näringslivsdagen Mölndals webbplats.

Vi ses och hörs i Mölndal
Hälsningar Karolina

Kontakt

Öppettider
måndag 8.00-16.30
tisdag     8.00-16.30
onsdag   8.00-16.30
torsdag  8.00-18.00
fredag    8.00-16.30

Dela på:

Senast uppdaterad