Vi vill växa i Mölndal

Göran Joneskär är regionchef på Klövern AB. I oktober månads Röster från Mölndal får vi ta del av hans berättelse om företagets fastighetsbestånd i Mölndal .


Jag är född, uppväxt och bor i Alingsås, men varit verksam i Göteborg / Mölndal i stort sett hela mitt yrkesverksamma liv, som nu börjar bli ganska långt.

Började i Byggbranschen i slutet av 70-talet och var den trogen fram till 1998 då jag fick möjlighet att gå över till Fastighetsbranschen, ett byte jag aldrig ångrat då arbetet innehåller en stor bredd i form av projektutveckling, förvaltning och samhällsbyggande samt inte minst ett fantastiskt samarbete med allehanda hyresgäster, stora som små, i vitt skilda branscher.

Mitt nuvarande arbete sedan 2012 är på Klövern AB där ansvaret förutom Göteborgsregionen även omfattar Karlstad, Halmstad och Malmö.

Klövern har ett relativt stort fastighetsbestånd i Mölndal där, bland annat, vi nu tillsammans med Åbytravet färdigställer mässhall och hotell med mera på Åby arena. Klövern är delägare (70 %) tillsammans med Åbytravet och skall ansvara för den framtida förvaltningen av fastigheterna.

Vi vill gärna växa ytterligare i Mölndal då marknaden för kommersiella lokaler är god och det är lätt att samarbeta med Mölndals stad i allehanda utvecklingsfrågor. Vi är för närvarande inne i ett detaljplanearbete för två fastigheter på Göteborgsvägen, ihop med närliggande fastighetsägare.

Göran Joneskär, Regionchef, Klövern AB

Kontakt

Mattias Jighede
Näringslivsutvecklare
Näringslivsenheten
mattias.jighede@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad