Endast digital signering från 7 september

Från och med 7 september ska samtliga verksamheter endast signera digitalt via appen Appva/MCSS.

Utbildning i digital signering via Teams

Vi erbjuder utbildningar via Teams den 1, 2 och 6 september till all personal som har fått inloggning.

Enhetschefer anmäler sina medarbetare till utbildning senast 30 augusti via mail till vof.it@molndal.se.

Grupputbildning

Du som chef kan välja att anmäla en grupp av medarbetare till ett och samma tillfälle. Se till att lokalen är tillräckligt stor med tanke på pandemin och att det finns en skärm och projektor med bra ljud. Prova gärna utrustningen innan utbildningstillfället.

Om du inte lyckades få med all din personal på utbildning finns en möjlighet att boka in våra digitaliseringscoacher för genomgång. Först till kvarn gäller. Skicka din förfrågan till digitaliseringscoachvof@molndal.se.

Inloggning

All personal med delegation ska ha fått ett mejl med inloggningsuppgifter. Har du inte fått ett sådant mejl, kontakta din chef som får säkerställa att du finns registrerad.

Timvikarier och nyanställda

Du som är enhetschef behöver säkerställa att dina timvikarier och nyanställda är registrerade så att de får inloggning. Detta gör du genom att logga in i webbgränssnittet, välj fliken medarbetare så kommer där en lista på din personal som ligger upplagd i systemet.

Manual och instruktionsfilm

Vi har laddat upp manual och den instruktionsfilm som används i utbildningen till erat fjärrskrivbord. Du hittar dem i mappen MCSS Manualer. Under utbildningen finns även utrymme för frågor och svar.

Frågor och support

Vid problem med behörighet, inloggning och omsorgstelefoner: kontakta VOF IT på vof.it@molndal.se.

Om brukare, insatser eller delegering saknas: kontakta hälso- och sjukvården.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad