Prenumerera på nyheter inom vård och omsorg

Vård- och omsorgsförvaltningen har ett nyhetsbrev som regelbundet skickar ut nyheter till utförare av kommunala tjänster inom vård och omsorg i Mölndals stad.

Nyhetsbrevet kan handla om uppdateringar av riktlinjer, driftsinformation om verksamhetssystemet eller annan information som är bra att känna till.

Prenumerera på nyheter till utförare inom vård och omsorg för att följa vad som händer inom vård- och omsorgsområdet i Mölndals stad.

Avsluta prenumeration

Du kan när som helst avsluta din prenumeration på samma sida som du anmälde dig till prenumerationen, (via länken ovan), och under rubriken "Hantera dina egna prenumerationer". När du gör det tas din e-postadress bort från vårt utskicksregister.

Dina personuppgifter

När du väljer att prenumerera på nyheter till utförare lagras din e-postadress i ett utskicksregister som bara används för utskick av detta nyhetsbrev.

De uppgifter du lämnar behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen. För mer information om hur dina uppgifter behandlas se Mölndals stads information om hantering av personuppgifter.

Kontakt

Vård- och omsorgsförvaltningen
Göteborgsvägen 11-17
Post: Göteborgsvägen 7, 431 82 Mölndal
031-315 10 00 kontaktcenter
031-315 27 49 fax
kontakt@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad