Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mölndals stads startsida

Nätverksträffar värdegrund våren 2018

I maj är det dags för erfarenhetsutbyte och inspiration i nätverket för värdegrundsledare. Precis som tidigare gånger är nätverksträffarna gemensamma för alla verksamheter inom vård och omsorg, alltså både funktionshinder, hemsjukvård och äldreomsorg, i extern såväl som intern drift.

Temat för årets nätverksträffar är delaktighet och inflytande. Med utgångspunkt i lagstiftning och nämndmål pratar vi om hur vi skapar möjlighet till delaktighet för brukarna. Det blir gruppdiskussioner, arbete med case och som vanligt god fika!

Vad är en nätverksträff?

Vad är en nätverksträff? Nätverksträffar är en möjlighet för värdegrundsledarna att ses och utbyta erfarenheter. Träffarna är inte utbildande eller styrande utan tillfällen för utbyte och reflektion. Det blir också som en temperaturmätning på värdegrundsarbetet och en påminnelse om att det är ett ständigt pågående arbete.

Var och när

Nätverksträffarna hålls vid tre olika tillfällen. Du som är värdegrundsledare kan välja det tillfälle som passar dig bäst. Anmäl dig via någon av länkarna nedan. Sista anmälningsdag är den 19e april.

Välj ett av följande tre tillfällen:

Onsdag 2 maj 2018 kl. 13–15.30

Torsdag 3 maj 2018 kl. 13–15.30

Onsdag 9 maj 2018 kl. 13–15.30

 

Kontakt

Karin Andersson
Enhetschef
karin.andersson02@molndal.se

Carolina Day
Verksamhetsutvecklare
Vård- och omsorgsförvaltningen
031-315 24 22
carolina.day@molndal.se

Hjälpte den här informationen dig?

|

Dela på:

Senast uppdaterad 2018-02-22 06.45