Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mölndals stads startsida

Streetartkollo Lindome

Tisdag 16 juni kl. 10.00 - 15.00
Plats: Mötesplats Lindome Visa karta

Är du 12-16 år och vill testa streetart? Kom och fyll Spårhagaviadukten med gatukonst tillsammas med streetartkonstnären Tim Timmy!

Streetartkollot är ett dagkollo, som pågår kl. 10.00-15.00, tisdag 16 juni till torsdag 18 juni. Det betyder att du är på plats tre dagar i rad, men sover hemma. Enklare lunch ingår. Ha oömma kläder och klä dig efter vädret. 

Kollot leds av streetartkonstnären Tim Nedrup, som kallar sig Tim Timmy. Under höstterminen 2019 höll Tim en workshop med alla elever i årskurs 6 i Mölndals kommunala skolor.

Streetartkollot avslutas med en invigning av undergången torsdag den 18 juni.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar våra aktiviteter efter det. Vi behöver ta extra hänsyn till varandra för att minska smittspridningen. Därför uppmanar vi dig som besökare att stanna hemma om du har förkylningssymptom som snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symptom. Samma riktlinjer gäller för verksamheternas personal.

För dig som är: 12-16 år.

Tillgänglighet: Kollot sker till största del utomhus. Toalett finns på Mötesplats Lindome, där lokalerna är tillgängliga för dig som använder rullstol.

Plats: Deltagarna och Tim möts upp vid Mötesplats Lindome.

Kostnad: Gratis.

Anmälan: Anmäl dig via formuläret här nedanför senast fredagen 12 juni. Det finns 14 platser, anmäl dig nu för att vara säker på din plats!

Arrangör: ett samarbete med samhällsarbete Lindome och Tekniska förvaltningen Mölndal stad

Anmälningsformulär

Vi sparar endast personuppgifter under den tid vi behöver för att hantera din anmälan. Läs mer om hur Mölndals stad hanterar personuppgifter.

Kontakt

Therése Hognert
Samordnare samhällsarbete Lindome
Kultur- och fritidsförvaltningen
0768-98 45 22
therese.hognert@molndal.se

Sara Sivre
Kultursamordnare barn och unga
Kultur- och fritidsförvaltningen
031-315 16 27
sara.sivre@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-05-22 11.33