Translate

Use Google to translate the web site.
We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Mölndals stads startsida

Spontanfotboll på Frejaplan

Tisdag 23 juni kl. 11.00 - 15.00
Plats: Aktiviteten Visa karta

Spontanfotboll på Frejaplan utanför Aktiviteten.

Det kommer finnas möjlighet till god handhygien i form av tillgång till toaletter samt handsprit. Det kommer finnas 4 st unga ledare +18 år på plats som hjälper till med laguppdelning. Ledarna har tillgång till mobil i ut i fall att någon deltagare skulle skada sig eller av annan anledning skulle behöva förmedla sig till målsman.

Deltagarna ska själva kunna ta sig till och från Frejaplan och själva kunna ta ansvar för sina saker och att de äter och dricker som de ska.

Viktigt att veta att detta är en frivillig aktivitet där Fässberg IF bara kan ansvara för de deltagare som väljer att stanna kvar på Frejaplan.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar våra aktiviteter efter det. Vi behöver ta extra hänsyn till varandra för att minska smittspridningen. Därför uppmanar vi dig som besökare att stanna hemma om du har förkylningssymptom som snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symptom. Samma riktlinjer gäller för verksamheternas personal.

För dig som är: 9 - 18 år.

Tillgänglighet: Utomhus, platt mark. Kläder efter väder.

Kostnad: Fri entré.

Anmälan: Alla deltagare att anmäla sig till anna@fassbergsif.se senast kvällen innan det datum man önskar delta vid. Man kan anmäla sig till alla dagarna om man så önskar. Max antal platser är 50 per tillfälle.

Arrangör: ett samarbete med Fässberg IF

Vi sparar endast personuppgifter under den tid vi behöver för att hantera din anmälan. Läs mer om hur Mölndals stad hanterar personuppgifter.

Kontakt

Fässbergs IF

Anna Berner
070-8301878
anna@fassbergsif.se

 

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-06-02 15.01