Danskollo Flow & Move

Måndag 13 juli kl. 10.00 - Fredag 17 juli kl. 14.00

En danskollo för dig som vill utveckla din personliga stil, musikalitet och rörelseglädje i dansstilar som street, jazz och modern dans.

Ingen förkunskap krävs, alla är välkomna.

Deltagarna kommer att få dansa tillsammans med två duktiga danslärare. Linda som har undervisat i många år i stilar som street, hiphop, jazz och modern dans. Och Linnea som har undervisat som instruktör i bodyjam, zumba, funkykids och egna dansklasser, street, jazz, afro.

Enklare lunch som är engångs förpackad ingår.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar våra aktiviteter efter det. Vi behöver ta extra hänsyn till varandra för att minska smittspridningen. Därför uppmanar vi dig som besökare att stanna hemma om du har förkylningssymptom som snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symptom. Samma riktlinjer gäller för verksamheternas personal och ledare.

För dig som är: 12 - 15 år.

Tillgänglighet: Det finns stortoalett samt hörslinga. Entréen och övriga delar av Bifrostkyrkans lokalen är det hög tillgänglighet.

Kostnad: Gratis.

Anmälan: FULLT!

Arrangör: ett samarbete med Bifrostkyrkan.

Vi sparar endast personuppgifter under den tid vi behöver för att hantera din anmälan och under tiden aktiviteten pågår. Läs mer om hur Mölndals stad hanterar personuppgifter.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-06-26 11.20