• Startsida
  • | Scen, projekt- och evenemangskurs

Scen, projekt- och evenemangskurs

Måndag 20 juli kl. 10.00 - Fredag 24 juli kl. 12.00
Plats: Konstkollektivet Visa karta

Scen, projekt- och evenemangsutbildning med Konstkollektivet:

Vem kan ansöka: Du mellan 13-17 år med ett brinnande intresse för sång, dans, teater, musik, konserter, konst och evenemang.

På Scen, projekt- och evenemangsutbildningen kommer du under en intensiv vecka coachas av en verksam kulturutövare, musikalartist och projektledare på Konstkollektivet i Mölndal .

Du kommer få verktyg som leder till att du efter veckan kan skapa, planera, marknadsföra och genomföra egna föreställningar, konserter, konstnärliga verk och evenemang. Vi utgår från gruppens idéer och lär oss vad som behövs för att skapa ett kulturprojekt eller ett evenemang. Eventuellt gör vi en mindre föreställning, verk eller evenemang i slutet av veckan.

Plats: Konstkollektivets tillfälliga lokaler Baazgatan 7

Du behöver kunna delta i alla träffar under v. 30 kl 10.00 - 12.00

För dig som är: 13 - 17 år.

Tillgänglighet: Rullstolsramp och stortoalett finns.

Kostnad: Gratis.

Anmälan: Anmäl dig i formuläret nedan, begränsat antal platser. Vid frågor e-posta sommarlov@konstkollektivet.se

Arrangör: ett samarbete med Konstkollektivet.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och anpassar våra aktiviteter efter det. Vi behöver ta extra hänsyn till varandra för att minska smittspridningen. Därför uppmanar vi dig som besökare att stanna hemma om du har förkylningssymptom som snuva, hosta eller feber, även vid lindriga symptom. Samma riktlinjer gäller för verksamheternas personal och ledare.

Vi sparar endast personuppgifter under den tid vi behöver för att hantera din anmälan och under tiden kollot pågår. Läs mer om hur Mölndals stad hanterar personuppgifter.

Kontakt

Dela på:

Senast uppdaterad 2020-06-12 16.15